Dyna892 kérdése:
Van e valaki aki már terhessége felébe orvost váltott mert 24 hetes terhes vagyok és nem vagyok 100 % ig biztos az orvosomba és hogy melyik a jobb az sztk vagy ha rögtön a korházba járok orvoshoz?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 17:21
1/5 anonim válasza:
Én 20 hetesen. Eddig is privát jártam, de nem törődött velem, így elkezdtem máshoz járni szintén magán úton. Sztknál szimplán máshoz kérsz időpontot.
2/5 anonim válasza:
Én kicsit félidőn túl váltottam. Magándoki volt, 15000/alkalom. Amíg probléma mentes volt a terhességem tök normális volt, mikor görcsölni kezdtem már nyűg volt neki minden.
Váltottam, és igazán nem bántam meg. Szépen végig segített a nehezén a doki, és a második babánknál már nem volt kérdés kihez megyünk.
3/5 anonim válasza:
Én is váltottam :D Elmentem először egy olyan dokihoz, akit ajnároztak, hogy milyen szupi doki, imádni fogom, ha őt választom. Elmentem, 5 hetes voltam :) Hát, az a bunkó modor, mit keres maga itt egy héttel az elmaradt menstruáció után, meg mit gondolok, ez nem terhesség, ez még vérzés kimaradásnak is kevés (5tesztet csináltam, olyan régóta váruk a bébit :) ) Hát nah, jól van drága barátom. Lebactam neki az az asztalra a 9ezret, aztán szépen kibattyogtam vidám napot kívánva :D Kerestem másik dokit :D Találtam egyet nagyon ari bácsika, szerintem keveset mondok volt már vagy száz éves :D , megvizsgált, kikérdezett, megállapította a terhességet. Borzasztó tapasztalt volt, és emberséges, de a váróba, mondták többen, hogy szülést nem vállal már, pár éve szívrohama volt :( Hát szégyen nem szégyen, nagyon szimpi volt, de így nem mentem vissza hozzá, nem akartam ide oda járkálni, 9 hónap alatt, nah meg gondoltam mire találok egy normális dokit addigra szerintem simán meg is szülök :D De találtam egy harmadikat. Iszonyat kedves, mosolygós nah jó azt hittem be van tépve :D rendkívül kedves, segítőkész és humoros :D Megvizsgált, rákszűrést csinált, és elmondott mindent amire kíváncsi voltam, beutalt UH-ra. Azt mondta keressem meg a kórházba az adatokkal. Nem ismertem meg, a lábam között :P :D nem tűnt, ilyen magas, hatalmas embernek, nagy nehezen megtaláltam vagy is nem lett volna nehéz, csak párszor elmentem mellette, de leszólított :D Megnézte a papírjaim, megint csacsogtunk egy kicsit, és mondta h, majd feb. 11-én találkozunk, menjek be hozzá, magán rendelésre :) Nekem tetszik ez a pasi :) Nem bántam meg h, kóvályogtam egy darabig mint gólya áldás a levegőben :D De csak megtaláltam az "igazit" :) (Jah, és teszem hozzá, nem nőgyógyászati, hanem egyéb jellegű problémáim vannak, asztma és pánik roham, de ezt is emberségesen kezelte, már mint nem oltogatott vagy küldött el melegebb éghajlatra, a problémáimmal :) ) Szerintem, nyugodtan válts dokit :D Nem! Neked kell megfelelni, meg alkalmazkodni az orvoshoz hanem fordítva. Persze, biztos, h azért kedves Velem,ez a doki is, mert fizetek neki, az ördög is az lenne :D , de 5ezer nála a terhes gondozás, szóval nem kér el hatalmas összegeket, meg hát nem lenne kötelessége egy kenet vétel alatt elszórakoztatni :D így sem. Keress bátran ;) Semelyik dokinak nincs köze hozzá, miért lépsz le tőle, magyarázattal sem tartozol, pláne ha még megbízni se tudsz benne, vagy egy vérbeli paraszt veled :)
4/5 anonim válasza:
én is váltottam,igaz némileg kényszerből,költözés miatt,de azt hiszem,én is megtaláltam az "igazit",mint az előttem író(sőt lehet ugyanarról is beszélünk,ugyanis a leírása passzol az én dokimra is)...25hetesen voltam nála először,már akkor szimpi volt,és ez végig kitartott,ilyen jó nőgyogyim még nem volt előtte.szóval szerintem is érdemes váltani,ha nem érzed biztosnak..
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat azt hiszem igazatok van és megyek is másik dokihoz
2014. febr. 3. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!