Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért baj az MÁSOKNAK ha...

Miért baj az MÁSOKNAK ha lányom lesz? Miért ez a berögződés még mindig?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Első babánkat várjuk. Én mindig is kislányt szerettem volna, férjemnek meg aztán tényleg mindegy, hisz örül hogy egyáltalán lesz gyerekünk.

Erre tegnap az egyik kollegám válasza arra hogy lányunk lesz: nembaj, majd a második fiú lesz. Ma reggel egy ismerős hölygé: óóóó, hát a lány is jó!!!! persze én modnom hogy lányt szerettem volna, de úgy hangzott mintha szabadkoznék!

tudtok valami frappáns választ az ilyen kedves embereknek???? S miért esik a XXi.században még mindig más megítélés alá egy kislány? Honnan tudná más hogy én mire vágyom, vagy hogy nekem nem e lány kellett?????

szioasztok, szép napt mind a kislányos mind a kisfiús kis ésa már mamiknak

2010. máj. 21. 08:17
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Vagy egyszerűen ne mondd meg, hogy kislány lesz. Ha megkérdik mi lesz, válaszold azt, hogy "meglepetés"

Esetleg azt, hogy utálja, ha kukkolják és nem mutatja meg magát.

Az egyik ismerősünknek végig azt mondták, hogy nem mutatja elég jól magát a baba, de 90-95%, hogy fiú. Nem is választottak lány nevet. Csak akkor hirtelen amikor megszületett a szép, egészséges kislány.

2010. máj. 21. 12:16
 32/33 anonim ***** válasza:
szia! Én mindig kislányt szerettem volna és most jön az első babánk, kiderült, hogy fiú. :-) Nekem mindenki azt mondja: " nem baj a második lány lesz" Most már alig várom, hogy lássam a pici fiam, nagyon nagyon fogom szeretni, szóval teljesen mindegy ki mit gondol én tojok rá. :-) Én boldog vagyok és ez a lényeg.
2010. máj. 21. 12:23
 33/33 A kérdező kommentje:

:-) tényleg szégyenlős volt a picur az UH-kon! :-) Alig akarta rövid időre megmutatni magát és totál összegömbölyödve feküdt a drága.

gratulálok nektek is a picurokhoz :-)

2010. máj. 21. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!