Szerintetek az baj, hogy mindig estére van hányingerem és nem reggel? Mert általában reggel szokott másoknak lenni. Kérlek írjatok! Köszike előre is!
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 13:27
1/9 anonim válasza:
Nekem is eddig az esték mindig rosszabbak voltak, mint a reggel. 11+4 vagyok, 10hetesen ficánkolt nagyon az UH-n:) Szerintem nem jelent semmit. Legalább mi kialusszuk:)
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem baj, mert nekem is így van. :) Legalább is a védőnő semmit sem mondott rá.
3/9 anonim válasza:
Dehogy baj! Nem törvényszerű, hogy reggel legyen.Csak az a gyakoribb, mert többek között a HCG hormon okozza, aminek reggelre a legmagasabb a koncentrációja.Az első hónapban ha hajlamos vagy rá, a hányinger a nap bármely szakában rád törhet.Nekem pl. hajnalban volt, 3-4 körül, vagy még korábban.Erre ébredtem, és utána órákig forgolódtam, míg elmúlt.Megtanultam, hogy mitől múlik el.Hánynom nem kellett egyszer sem, és a 10. héten elmúlt az émelygés is, mintha elvágták volna.
4/9 anonim válasza:
Nekem mindig akkor van amikor éhes vagyok..a védőnő szerint nem baj, ha nem reggel van..ne aggódj..
12 hetes km
5/9 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem is így van! Az első terhességemnél minden reggel rosszul voltam a 13. hétig. Most meg semmi gond reggel... de ha este ránézek a főtt kajára, már jön is minden kifelé!!! De ez is elmúlik, nekem szintén a 13. héten szűnt meg ez a tünet.
22 hós kislány anyukája + 19 hetes kismami
6/9 A kérdező kommentje:
Én még csak 7hetes vagyok,de ez kicsit zavar,hogy pont este felé jön rám.Autóba ülni nem tudok még rövidebb távra sem,mert akkor öklendeznem kell.Elég zavaros.
2010. márc. 12. 13:45
7/9 anonim válasza:
Nekem is mindig rosszabb volt az este, mint a reggel. Reggel hányingerem volt, aztán ettem és elmúlt. Aztán délután kettő felé megint jött a hányinger, egyre erősödött, este hattól már fetrengtem a rosszulléttől...
35h km
8/9 anonim válasza:
Szintén. Egész nap kisértett a hányinger, de estére mindig tetőzött. A barátnőmnél szintúgy. Nyugi ez normális.
23 km
9/9 anonim válasza:
nekem is mindíg az esték rosszabbak voltak.valakinél ez a természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!