Miért baj az MÁSOKNAK ha lányom lesz? Miért ez a berögződés még mindig?
sziasztok!
Első babánkat várjuk. Én mindig is kislányt szerettem volna, férjemnek meg aztán tényleg mindegy, hisz örül hogy egyáltalán lesz gyerekünk.
Erre tegnap az egyik kollegám válasza arra hogy lányunk lesz: nembaj, majd a második fiú lesz. Ma reggel egy ismerős hölygé: óóóó, hát a lány is jó!!!! persze én modnom hogy lányt szerettem volna, de úgy hangzott mintha szabadkoznék!
tudtok valami frappáns választ az ilyen kedves embereknek???? S miért esik a XXi.században még mindig más megítélés alá egy kislány? Honnan tudná más hogy én mire vágyom, vagy hogy nekem nem e lány kellett?????
szioasztok, szép napt mind a kislányos mind a kisfiús kis ésa már mamiknak
Nem kell frappáns válaszokon törni a fejed :)
engedd el a füled mellett ezeket a megjegyzéseket
köszi és neked is gratula, jó babavárást!
nem foglalkozom vele, csak jó lenne ilyenkor egy jó kis frappáns válasz ezeknek az embereknek! :-)
szerintem mindkét gyerekkel ugyanannyi a "gond" :-D
Szia, érdekes, nekem fiam lesz, és nekem mindig azt mondják, hogy nem baj, a második majd lány lesz...
Mintha nem lenne teljesen mindegy nekik...
Én erre mindig azt mondom, hogy első baba, ezért nem számít a neme, hanem csak, hogy egészséges legyen.
Szóval ne törődj senkivel! Boldog babavárást! 37 hetes km
Köszönöm neked is...akkor nem csak a lányoknál van így, mert rólúk azért többet olvastam már.
gratulálok neked is, könnyű szülést :-)
milyen emberek tesznek ilyen megjegyzést? szerintem ilyet az mond, akinek nincs gyereke. vagy nem tudom, de hülyeség az egész.
meg az is, ha az első ilyen, akkor a második olyan legyen. teljesen mindegy, a lényeg, hogy legyen és hogy egészséges legyen.
amúgy meg ezeket a megjegyzéseket meg sem kell hallani....
boldog babavárást!
hát, ezeknek is van gyerekük! sőt, szerintem a gyermektelenek nem mondanának ilyet sosem! a ma reggeli hölgy pl. semmibe nem nézi a lányát, nála a fiúk a menők.
Igyekszem persze nem figyelni rájuk, de úgy beszólnék nekik :-)
Nekem két lányom van. Három lányt szerettem volna, de sajnos harmadik baba már nem lehetett. (a férjemnek szinte mindegy volt, de ő is a lányokhoz húzott jobban)
Folyton ezt hallottam én is az ismerősöktől, amiket te is (a családban más volt a helyzet, mert mindkét részről sok a fiú)
Mindig azt mondtam az ilyen "kedves" ismerősöknek, hogy majd hoz ő fiút a házhoz, még válogathat is majd közöttük, meg csak győzzük majd elkergetni a fiúkat, jönnek annyian.
Ha meg végképp felbosszantottak, volt olyan, hogy azt mondtam, milyen szerencse, hogy nem az övé a baba, így nem kell keseregnie, hogy lány.
Szólj vissza nekik, de ne rágd magad az ilyeneken!
Boldog babavárást!
köszönöm :-) na az lesz hogy megmodnom: hoz ő jóképű fiúkat a házhoz :-))
nálunk a családban a sógoroméknál nyáron lesz egy éves a kislány és ott is minden praktikát bevet a sógórnőm mert a papa fiút akart elsőnek is és most is fiú kell neki. persze szereti a lányt, de mindig hangoztatja hogy ő fiút szeretett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!