Miért baj az MÁSOKNAK ha lányom lesz? Miért ez a berögződés még mindig?
sziasztok!
Első babánkat várjuk. Én mindig is kislányt szerettem volna, férjemnek meg aztán tényleg mindegy, hisz örül hogy egyáltalán lesz gyerekünk.
Erre tegnap az egyik kollegám válasza arra hogy lányunk lesz: nembaj, majd a második fiú lesz. Ma reggel egy ismerős hölygé: óóóó, hát a lány is jó!!!! persze én modnom hogy lányt szerettem volna, de úgy hangzott mintha szabadkoznék!
tudtok valami frappáns választ az ilyen kedves embereknek???? S miért esik a XXi.században még mindig más megítélés alá egy kislány? Honnan tudná más hogy én mire vágyom, vagy hogy nekem nem e lány kellett?????
szioasztok, szép napt mind a kislányos mind a kisfiús kis ésa már mamiknak
érdekes, a körzeti orvosnál az asszisztens azt modnta hogy valahogy mostanában többségben vannak a kislányok, azok születnek leginkább. a mi környezetünkben is lányok vannak csak.
unokatesónak mond meg az én nevemben is :-) egyébként én sem felejtek :-)
Rajtam meg pont a fiú gyerek miatt szánakoztak :D Semmi nem jó az embereknek :S
Gondolhatod mik voltak a reakció, amikor kiderült, hogy a 2. baba is fiú...
:-) egyféle :-) majd visz a házhoz lányokat a fiú.
jó egésszéget nektek is
Na, a sógorod is szép, hogy hangoztatja, hogy fiút szeretett volna. Majd ha esetleg később visszahallja a kislánya (ne adj isten, kamasz korában), biztos nagyon jól fog esni neki. Ha meg azt akart, miért nem csinált azt!
Gratula a babához!
köszönöm!
majd ha sógor/nő említi hogy fiút akart volna a papa, megkérdem: akkor miért nem fiút csinált??...köszi :-) és megmondom a én lányt akartam és volt oly ügyes a férjem hogy kérésemnek eleget tett! ő meg engem szeretett és azt szeretett volna amit én :-) ez a nehéz, kérésre teljesíteni!
a sógorék most az ecetes ülőfürdővel próbálkoznak. ez már túlzás azért!
Nekünk mindegy volt mi lesz...anyuék inkább kislányt vártak...kislány lett :)
...de mi is belefutottunk olyanba, hogy "attól tartok kislány lesz!!!!!!", és ezt az ultrahangon a DOKI mondta!!!!-anyám pont ott volt, mondanom sem kell jól kiakadt!!!! :)
Ne foglalkozz velük!!! Én sem tettem!! :O
Jó babavárást, könnyű szülést és jó egészséget kívánok :)
köszönöm, gratulálok neked is....szegény doki, gondolom ki lett osztva. az előbb kérdeztem apumat, azt mondta neki midnegy az unoka, egészség legyen. neki sosem az számított hogy továbbvigye valaki a nevét és az sem érdekelte hogy a tesómmal milyen nemüek leszünk.
akkor átlagban az van írásotok szerint hogyha lány akkor az a "baj", ha fiú, akkor az! :-)
vajon ka ikreknél fiú lány van, arra mit modnanak? ja, azt hogy jaj, ikrek???? :-))
nálunk a második kisfiu érkezik- kb 3-4 hét múlva, mi is azt hallgatjuk, hogy majd a harmadik lány lesz! :-)
de nem foglalkozunk vele.
az elsőnél, mikor kiderült, hogy fiucska, mindenki mondta, hogy mindegy mi, csak pö...e legyen. ekkor én is kiakadtam, és mindig visszaválaszoltam, hogy hát persze, de mi kislányt akartunk. Akkor meg elkezdtek vigasztalni.... hogy majd a második meg harmadik...
egyébként mindkettőt lánynak vártuk tényleg, és mindkettő fiu lett. de imádom őket. :-)
Mindegy a nemük, a lényeg, hogy egészségesek legyenek.
Egy ismerősömnek aki nagyon csak lányt akart, lett egy fia, másodszorra ikreket várt, kiderült, hogy mind a kettő ismét kisfiu. NEm tudja feldolgozni, és pszichológushoz jár. Na neki mondja meg valaki, hogy örüljön a fiuknak!
A másik még, amit mondani akartam, hogy az én ismeretségi és rokoni körömben meg mindenki kisfiú, kb 9 fiura jut egy lány- szóval KELLENEK A LÁNYOK és örülök, hogy máshol meg más az arány! :-)
Ha csak fiuk születnének kihalna az emberiség- ezt is modndhatod a beszólóknak! :-)
boldog kiscsajozást és kispasizást mindenkinek! Mi úgyis imádjuk őket, akár lányok, akár fiuk! :-)
szegény ismerősöd...valahol megértem őt, annyira vágyhatott egy kislányra. én totál fius anyaként nem tudnám elképzelni magamat, de ez én vagyok.
Gratula neked mindkét picihez. akkor a ti családotok fiútagjait "kiüti" a mi családunk lánytagjai, tehát akkor 1:1 :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!