Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes vagyok. 4d uh-n a...

28 hetes vagyok. 4d uh-n a doktornő 1 foku öregedést tapasztalt a placentán. Kérdezgetett, hogy nem dohányzom e, stb. Sosem dohányoztam, és semmilyen rendellenesség nincs a terhességemben. Aggódhatok az öregedés miatt vagy ez ilyenkor természetes?

Figyelt kérdés
Utána olvastam hogy a gyors öregedésnek bizony elhalás,vagy idő elötti szülésmegindítás lehet a következménye.Vannak jelei amire esetleg figyelni kell?
2008. okt. 17. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szintén 28 hetes vagyok 1 fokuval. Nekem a dokim azt mondta, minden rendben, én nem is foglalkozom vele.
2008. okt. 17. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak, hogy megnyugodj:

[link]

2008. okt. 17. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.boldog babavárást nektek.
2008. okt. 17. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj szintén 28 hetesen vették észre 4D-n ,hogy foltokban öregszik a placentám persze engem is ijesztgettek minden hülyeséggel,hogy koraszülés lesz a vége stb...és hogy pici lesz a baba én sem dohányzom de szerintem ez nem dohányzás függő .

Én utána olvastam nekem elég magas a vérnyomásom már gyerekkorom óta, pedig nem voltam soha életemben túlsúlyos és például a magas vérnyomástól sokkal hamarabb öregszik a placenta.Mindezek ellenére nagy a babám 33 héten volt 2600 gramm és azóta is minden rendben van .

Most vagyunk 37 hetesek.

Ne aggódj boldog babavárást

2008. okt. 17. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!