Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minek kérdezzétek folyton?

Minek kérdezzétek folyton?

Figyelt kérdés
Hat hónapos terhes vagyok. Van ugye egy várható szülési időpont. Általában ismerősök kérdezik, hogy mikor fog megszülteni. De szerintem ez olyan hülye kérdés... Nyilván akkor, amikor "megkell" a babának. Lehet, hogy az orvos számolt egy x dátumot, de egyáltalán nem biztos, hogy akkor fog. Azért gondolkodtam el ezen, mert egyik barátnőm hét hónapos terhes volt, mikor sürgősen megkellett császározni. Így minden rokon ismerős arról beszél, hogy kora szülött, mintha az valami szégyen lenne. És mi van, ha az én babám is előbb jön? Akkor jönnek majd a sajnálkozó üzenetek... Nem vágyom rá! Van frappáns ötletetek, hogy mit v álaszolhatnék erre a kérdésre? Rövid tömör legyen. Nincs kedvem ezt magyarázni mindenkinek, hogy ekkor meg akkor fog megszülteni,de majd a természet eldönti, meg különben is ha nem akkor jön, mi van?
2017. jún. 18. 19:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
65%
Én is a 6. hónapban vagyok. Engem az zavar mikor azt kérdezik hány kg-ot szedtem fel...Egy idegennek nem mindegy?? Már ki vagyok akadva mikor valaki ezt kérdezi. Hozzáteszem 5 kg-nál tartok, úgyhogy nem híztam sokat, inkább csak a pocim lett nagy :)
2017. jún. 19. 11:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Most te azt komolyan gondolod,hogy ha valaki megkérdezi,hogy mikorra vagy kiírva,és te megmondod hogy augusztus 20 pl,akkor azt ő meg is fogja így konkrétan jegyezni,és ez fog az eszében járni,hogy na xy-nak még pont egy hónapja van hátra,jajjjjj,csórika,még csak július vége van,mégis megszült?Csak tájékoztatlak,hogy ha valakinmegkérdezi,hogy mikorra vagy kiírva,azt nem a konkrét nap érdekli,szimplán meg szokták kérdezni,és mindenki megelégszik annyival is,ha azt mondod,hogy augusztus,vagy nyár vége,vagy ősz eleje,nert hidd el,a családodon,meg a nagyon közeli isnerőseiden kívül a te terhességed a kutyát se érdekel ennyire alaposan,főleg a napot nem fogja a kedvedér megjegyezni senki.Ez egy berögződés,hogy ha egy terhes nővel beszélget az ember autómatikusan megkérdezi mikorra várja,de ennyire autómatikusan el is felejti.De te egy elviselhetetlen kis p...a lehetsz,hiába vagy szakpszichológus...
2017. jún. 19. 13:53
 23/25 anonim ***** válasza:
Kissé túlreagálod. Mondd azt, hogy akármelyik hónap akárhanyadikára vagy kiírva (amit az orvos számolt) és kész. Aki nem érti, ez mit jelent, az így járt. Nem kell mindig másokkal foglalkozni.
2017. jún. 19. 15:43
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam a kommentjeidet. Durva, hogy te nevezel másokat egyszerűnek. :)
2017. jún. 19. 15:48
 25/25 anonim ***** válasza:
70%
Ha egy szakpszichológus ilyen véleményen van a többi emberről, hogy "nem vagyok hozzászokva az együgyű közhelyes emberekhez, ", az vagy végtelenül ostoba marha, vagy hazudik, mint a vízfolyás. Az utóbbi a valószerűbb. Inkább szakpszichopata vagy.
2017. jún. 20. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!