13+3 hetes vagyok. Folyton nyilal a jobb oldali petefeszkem. Ha kohogok akkor nagyon faj. Baj van?
Nekem időnként szokott fájni, terhességtől függetlenül. PCOS-em van, de a bal petefészkemben sok a ciszta.
Most a negyedik terhességem alatt az 5. héttől érzem, ezért rohantam orvoshoz, mert attól tartottam, ez egy méhen kívóli terhesség. Először azt mondta a szonográfus, akihez a doki küldött, hogy a sárgatestet termelő valami, örüljek, hogy ott van, attól nem vetélek el. Később azt mondták, hogy nő a méhem. Váltottam dokit, neki van saját UH-ja, nagyon alaposan megvizsgált kézzel is és azt mondta, hogy szerinte a tartószalagok már megnyúltak a sok terhesség miatt és ezért érzem, hogy fáj és nyilall, húzódik. Jelenleg 17 hetes kismama vagyok és lehet benne valami, mert amikor rugalmas pocaktartó van rajtam, akkor sokkal kevésbé érzem, hogy nyilall. Egyébként nem nagyon látszik még a hasam, ettől függetlenül tényleg a szalagok lehetnek a ludasak. Alkatfüggő is állítólag, hogy kinek hányadik terhessége alatt és hányadik héten jön elő.
Nincs semmi bajod, no benned egy gyerek, lesz ez meg cifrabb is.
Jarj terhesgondozasra, ott havonta neznek ultrahanggal, ha bajod van, szolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!