Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Egy 63 literes akváriumba van...

Egy 63 literes akváriumba van két papagáj platti, ne kérdezzétek milyen neműek nem tudom és folyton kergeti az egyik a másikat de csak az egyik agresszív, melyért? Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés
2015. júl. 30. 21:44
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat, * miért?
2015. júl. 30. 21:50
 2/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az hím. Külgy róluk fotót vagy videöt.
2015. júl. 30. 21:53
 3/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat de ide még nwm raktam fel képet,hogy kell?
2015. júl. 30. 21:59
 4/15 anonim ***** válasza:
Amelyiknek genopodiuma van az a hím(kis pálcika alakú párzószervvé módosult farok alatti úszó)
2015. júl. 30. 22:12
 5/15 Salx Narval ***** válasza:
Mivel nem írtál semmit az akvárium berendezéséről, technikai felszereltségéről, meg úgy általában semmiről sem:D Mégis mit mondhatnék azon kívül, hogy a plattik csapatban érzik jól magukat 1 hímre 2-3 nőstényt számolj, hogy ne egy hal legyen a célpontja. Nos, annyira balfék halárus remélhetőleg nincs aki még az elevenszülők nemét sem ismeri fel, bátran kérj még vagy 2-3 nőstényt. Nálad vagy 2 hím van, vagy 1 pár, ez mindenképp hiányos felállás, nőstényeket kell venned. Mutatom mit keress a hal hasa alatt, hogy megtudd különböztetni ezután nemeket. [link]
2015. júl. 30. 22:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerintem két hím van az akváriumba, de akkor megyek és veszek nőstényt...utolsó rossz linket küldtél így nem tudod melyik a nőstény ha megegyszer elkuldened megkoszonnem
2015. júl. 31. 07:58
 7/15 Salx Narval ***** válasza:
Szándékosan ezt küldtem, mert jól látszik rajta a hím hal gonopódiuma a nyíl is arra mutat. Értelemszerűen a nőstényeknek nincs ilyen párzószervük.
2015. júl. 31. 09:35
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát figyelj nekem egy informatikai oldalt küldtél linkbe, nem találtam a halat :)
2015. júl. 31. 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem jó a link...
2015. júl. 31. 15:47
 10/15 Salx Narval ***** válasza:
Elnézést kérek én megtudom nyitni, nem tudom ti miért nem. Megpróbálom még egyszer. [link]
2015. júl. 31. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!