Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minek kérdezzétek folyton?

Minek kérdezzétek folyton?

Figyelt kérdés
Hat hónapos terhes vagyok. Van ugye egy várható szülési időpont. Általában ismerősök kérdezik, hogy mikor fog megszülteni. De szerintem ez olyan hülye kérdés... Nyilván akkor, amikor "megkell" a babának. Lehet, hogy az orvos számolt egy x dátumot, de egyáltalán nem biztos, hogy akkor fog. Azért gondolkodtam el ezen, mert egyik barátnőm hét hónapos terhes volt, mikor sürgősen megkellett császározni. Így minden rokon ismerős arról beszél, hogy kora szülött, mintha az valami szégyen lenne. És mi van, ha az én babám is előbb jön? Akkor jönnek majd a sajnálkozó üzenetek... Nem vágyom rá! Van frappáns ötletetek, hogy mit v álaszolhatnék erre a kérdésre? Rövid tömör legyen. Nincs kedvem ezt magyarázni mindenkinek, hogy ekkor meg akkor fog megszülteni,de majd a természet eldönti, meg különben is ha nem akkor jön, mi van?
2017. jún. 18. 19:30
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
*minek kérdezzék
2017. jún. 18. 19:30
 2/25 anonim ***** válasza:
99%
Hát szerintem ezzel nagyrészt mindenki tisztában van,hogy 40hét a terhesség de 37ik héttől bármikor születhet. Mond meg hogy x hónapra vagy kiírva pont.
2017. jún. 18. 19:34
 3/25 anonim ***** válasza:
97%

Az lesz legjobb, hogy mikor màr a kiírt dàtum körül leszel, boldog-boldogtalan azzal fog b..zogatni,hogy nem akarsz már szülni??

Nyilván de, de nem te döntöd el! Mondd, hogy ekkora vârod, oszt majd kiderül mikor is èrkezik tènylegesen!

2017. jún. 18. 19:40
 4/25 anonim ***** válasza:
40%
már nem sokára, a 3. trimeszterben járok. ennyi
2017. jún. 18. 19:41
 5/25 anonim ***** válasza:
54%

Mikor jon ?

A szuletesnapjan ennyi

Ki tudja ? A baba

37-42 hetig barmikor

2017. jún. 18. 19:45
 6/25 anonim ***** válasza:
84%

Agyadra ment a terhesség.

Olyan nehéz megmondani, hogy "xy napra vagyok kiírva"? Szerinted csak a világon te tudod, hogy ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy aznap szülsz? Ugyan már!

2017. jún. 18. 19:48
 7/25 anonim ***** válasza:
78%

Hatossal teljesen egyetértek! Végig, mikor a válaszokat olvastam azon gondolkodtam, hogy tényleg senki nem mondja meg neked, hogy ez mekkora baromság...?

És ha már a kérdést javítani akarok akkor

kérdezik/kérdezitek

a helyes megfejtés. ;)

2017. jún. 18. 19:56
 8/25 anonim ***** válasza:
75%

Ha valakit érdekelsz, és érdeklődik a gyerek születési idejéről, akkor illik illedelmesen válaszolni.

Ha majd hivatalos sokadszorra mondod el valahol a születési dátumát, akkor is ilyen hisztit vágsz le?

És tudod mit? Örülj, hogy még valakit érdekelsz, mert ilyen stílussal,amit te képviselsz, ez kész csoda.

2017. jún. 18. 20:13
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit mondok, hogy ha minden jól megy, december közepe körül. Mindenkit teljes mértékben kielégít. Nyilván nem percre pontosan akarják tudni, hogy mikor jön, csak kíváncsiak egy körülbelüli dátumra.
2017. jún. 18. 20:15
 10/25 A kérdező kommentje:
Igen tisztában vagyok vele, hogy a kiírt dátumra kíváncsiak. De mi van ha három héttel előbb jön, akkor meg azt magyarázzák, hogy előbb jött, na ezért nem szeretnék pontos dátumot mondani, mert ha előbb jön az a baj, a két nappal később, akkor meg azért. Nem ment agyamra a terhesség, csak nem vagyok hozzászokva az együgyű közhelyes emberekhez, az életünk úgy alakult, hogy más közegbe kerültem. A régi munkahelyemen, és abban a városból való barátaimmal nem volt ilyen gondom.. Csak az ilyen egyszerű embereket nehezen viselem. Annyi minden más dologról lehetne beszélgetni, de mindig mindenkit az adataim érdekelnek. Ez az érdeklődés nem igazi érdeklődés, tudom jól, csak "muszájból", egyébként sincs ilyenekre szükségem, vannak barátaim.
2017. jún. 18. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!