Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Doki váltás? Kell szólnom neki?

Doki váltás? Kell szólnom neki?

Figyelt kérdés
magánhoz járok, de drágának tartom, és szülni sem nála fogok, már eldöntöttem, mert azért is rengeteg pénzt kér. 32 hetes vagyok most. Mára vagyok visszarendelve, de ha nem megyek el hozzá (és nem csak most, hanem soha többet), akkor ő nem fog keresni, ugye? Vagy illik ilyenkor szólni, hogy bocsi, de többet nem megyek hozzád?
2010. máj. 19. 07:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Illik. Én a helyedben elmennék és elmondanám neki, megköszönném az érted tett dolgokat. De minimum telefonálnék neki, hogy mi a helyzet. Így nem tartana bunkónak. :)
2010. máj. 19. 07:17
 2/6 anonim ***** válasza:
mindenképp hívd fel.
2010. máj. 19. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nem szóltam neki semmit,mert ő is bunkó volt velem!Babaprojekten voltunk,semmit nem csinált,csak mindíg azt nyögte,hogy ekkor meg ekkor jöjjek vissza,de csinálni nem csinált semmit.

Persze lehet,hogy a te eseted más,mert te már terhesgondozásra jártál hozzá.

Én mióta dokit váltottam,azóta már kismama vagyok:)

Azt,hogy szólsz-e neki,szerintem nem kötelező,nincs abban semmi ha egyszerűen másik dokit választasz!

Ő nem fog téged keresni.

14 h km

2010. máj. 19. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem kell szólnod. Keresni biztosan nem fog. Egyébként szabad orvosválasztás van, nem vagy köteles számodra bármilyen okból nem szimpatikus orvoshoz járni, nála szülni. Ne félj nem fog megsértődni, ha nem mész többet hozzá vagy ha nem nála szülsz!
2010. máj. 19. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok. szerintem elég baj, hogy ilyen az emberek hozzáállása, hogy nem szólnak, sunnyognak, nem mondják le a megbeszélt időpontokat előre. Mert az ciki... szerintem meg az ciki ha valaki nem mer őszinte lenni. 32 hetes korig ő volt a dokid, ha jól értem meg is vagy vele elégedve. Én a helyedben felhívnám, megköszönném az eddigieket és megmondanám azt is hogy anyagi okokból kénytelen vagy váltani. Vagy ennyit nem érdemel meg?
2010. máj. 19. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek a 11:16-os hozzászólóval!

Úgy lenne a becsületes,ha legalább telefonon szólnál.Nem tudom mika lehetőségeid,de sztem vérciki,ha később öszefutsz vele.....Sokkal cikibb,mint felhívni!

Én felhívtam az enyémet,pedig ő felejtette el közölni,h elmegy a klinikáról,tehát ott már nem vezet szülést.Pletykákból tudtam meg...35 hetesen.(Minden hónapban jártam hozzá 7ezerért...)De gondoltam nem megyek le a szintjére és megmondtam,h bocs,de akkor így nem megyek a magánra sem.(volt még időpontom nála.)

Üdv: 39 hetes km

2010. máj. 19. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!