Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szólnom kell előtte a dokinak,...

Szólnom kell előtte a dokinak, vagy elkezdhetem? Egyáltalán van értelme?

Figyelt kérdés
Szedek magnerotot,de már fokozatosan csökkentem az adagot,vasat is kell napi egyet,szeretnék málnalevél teát inni.
2010. aug. 19. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
A vasat ne hagyd abba, mert szülés után nagyon sok vért fogsz veszíteni, és szopi alatt is szükséged lesz rá! :) É a málnalevél teát a 36.héttől ittam, a 38héten született a kisfiam, nagyon könnyű szülésem volt, de nem állítom, hogy a teától, de kitudja. :) A magnerotot sztem abba hagyhatod lassan. :) Kitartás! :) Sok boldogságot kívánok!
2010. aug. 20. 08:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm aranyos vagy!Persze a vasat a szoptatás alatt is szedni fogom még.A magnerotból napi 3x1-et szedtem,de már a héten csak 2x1-et így fokozatosan lecsökkentem és végül elhagyom.

És még annyit szeretnék kérdezni,hogy ez a málnalevél tea van filteresben is?És ha igen az is olyan "hatékony"?

2010. aug. 20. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia első vagyok!

Én még nem láttam málnalevélből filtereset, de jobb is a sima fű, mert az hatásosabb. :) Arra figyelj oda, hogy fémet nem használhatsz! Én így csináltam: napi 2x2,5dl ittam, reggel este. Egy műanyag pohárba egy evőkanál teafüvet tettem, felforraltam a vizet, majd leöntöttem vele a keveréket, megkevertem egy műanyag kanállal, majd lefedve hagytam 15percet. Egy műanyag kicsi szűrő segítségével leszűrtem egy bögrébe, és cukor nélkül fogyasztottam. Nem szabad cukrot tenni bele, mert akkor nem lesz hatásos. :) Sok sikert! :)

2010. aug. 20. 10:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor marad a fű:-)))
2010. aug. 20. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!