Szerintetek szólnom kellett volna vagy kéne?
Figyelt kérdés
21hetes kismama vagyok,valamelyik nap szóba került itthon az asztma,1szer kb 12éves koromba befulladtam,és "megállapították"hogy asztmás vagyok,kaptam sprayt,mindent.De nem használtam csak pár hétig,mert azóta semmi nem volt szerencsére,lekopogom..Ezt nem is mondtam a védőnőmnek,(hisz eszembe se vol)se az orvosomnak hogy "asztmás"vagyok,mert szerintem nem vagyok az,mivel 1szer fulladtam be több mint 10éve..szerintetek?Szóljak vagy felesleges?2010. ápr. 4. 22:39
1/6 anonim válasza:
Szólni nem árt az orvosnak, mert jobb, ha tud róla, én is kb ilyen cipőben járok, de csak kb. mert én most is be tudok fulladni, évente, kétévente 1x sikerül sajna, de nem többször.. én szóltam azért.. de mondjuk te 10 éve utoljára.. akkor mondd el ezt, de tudjon róla.
2/6 anonim válasza:
Megemlítheted, de inkább a nőgyógyásznak. Amúgy én asztmás vagyok, elvileg... csak az allergia szezon idején fulladok, olyankor légszomjam van, jól jön a puff, plusz amikor náthás vagyok, hamarabb beszűkülök, de gondot nem okoz.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor majd legközelebb megemlítem,remélem nemfog ezér letolni,de hát eszembe se volt...allergiás én is vagyok sajnos,elég durván:S,de nem fulladtam be eddig tőle,remélem nem is lesz továbbra se semmi baj...
2010. ápr. 4. 23:28
4/6 anonim válasza:
Szia!Én a védőnőnek szóltam az asztmámról.Szerintem szólj te is.A védőnőm azt mondta,hogy fontos erről az orvosnak is tudni,és ez a szülésnél is sokat számít.Milyen spayt használtál?20hetes km
5/6 A kérdező kommentje:
szólok majd,de fogalmam nincs milyen sprayt használtam 13éve..:S
2010. ápr. 5. 12:22
6/6 anonim válasza:
Szia!
mindenképp szólj az orvosodnak róla,nem baj ha nem tudod ,mit szedtél,de tudjon arról,hogy befulladtál.Ha császárra kerül a sor nem szokták altatni az asztmásokat,hanem gerinc érzéstelenítést alkalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!