Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok. Mért van az,...

19 hetes vagyok. Mért van az, hogyha megyek wc-re pisilni, akkor olyan nehezen tudok, és egyböl fáj a hasam alul? Normális ez? Vagy kéne szolnom az orvosnak, hogy nincs e valami gond?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 08:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem végig ugyan ilyen volt a terhességem alatt, már az elejétől fogva. Nekem akkor fájt a hasam, ha nagyon erőlködtem / legalábbis ahhoz képest, hogy előtte rögtön jött/, volt hogy nagyon kellemetlen volt. Végig nagyon nehezen tudtam pisilni, sztem olyan helyen nyomta a hólyagot a lányom. Orvosnak nem is mondtam, mert mindenre azt mondják, hogy terhesség alatt normális, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. De ha gondolod nyugodtan említsd meg orvosnak, hátha tud okosabbat mondani :)
2009. aug. 6. 10:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Menyny orvoshoz, ha tényleg fáj, nekem ezért kellett befeküdni, és kiderült , hogy felvagyok fázva.....27 hetes km
2009. aug. 6. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:

szia! én 20 hetes vagyok és szinte ugyan ezt élem át. Iszonyatosan kell pisilni, aztán mikor leülök a wc-re erőlködnöm kell hogy kijöjjön és a hasam is fáj közbe. én annak tudom be hogy nyom a baba.

boldog babavárást

2009. aug. 6. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!