Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rossz húzás volt a Gravidáról...

Rossz húzás volt a Gravidáról Ladeevitre váltás?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem 3 doboz Ladeevitet (3 havi adag)a nőgyógy javaslatára. Este összehasonlítottam a Gravida összetételével és majdnem rosszul lettem. Egy csomó minden nincs benne ami a Gravidában benne van, és az is kisebb dózisban található a Ladeevitben. Talán csak az omega3 ami plussz a Gravidához képest. Kicsit kétségbe estem. Elég lesz ez a babámnak meg nekem? (napi 1x még a 14 hónapos kisfiam is szopik, és nem tudom a kiegyensúlyozott táplálkozásomat biztosítani, mert nagyon "válogatós" a kívánósságom csak pár dolgot bírok megenni).
2011. febr. 19. 13:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, valaki egyáltalán nem szed semmit...

A baba elveszi tőled, ami neki kell, inkább te kerülhetsz vitaminhiányos állapotban. Mostmár ha megvetted szedd nyugodtan, próbálj meg több vitamindús ételt enni.

2011. febr. 19. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A ladeevit a legkorszerűbb most,én úgy tudom,úgyhogy szerintem nem volt rossz húzás
2011. febr. 19. 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül az a jó vitamin amiben nagyobb mennyiség van egy adott vitaminból. Ha nem is tudsz enni változatosan akkor is elég egy kis vitaminpótlás. Ha úgy érzed mégsem elég napi egy tabletta, vegyél be napi kettőt. Persze előtte kérdezz rá a dokidtól.
2011. febr. 20. 08:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Néhol külföldön eleve ellenzik a terhesvitaminokat, mondván, hogy felesleges többletet okozhat vitaminokból, ásványi anyagokból. Ha ez a nézet kezd elterjedni, akkor a LadeeVit a jobbik választás.
2011. febr. 22. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem a ketőő azért sok egy napra, főleg a zsírban oldód vitaminok miatt. Egyébként mindegyiok ilyen vitamin egy kicsit többet tartalmaz az átlagosnál
2011. febr. 22. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Szia! Nem hogy rossz, hanem a legjobb döntés volt.

Én is Gravidát szedtem 3 hónapig, majd az orvos javasolta a LadeeVitet (most is szedem szoptatás alatt), pont az Omega3 miatt. Ezt a zsírsavat ugyanis nem tudja a szervezet előállítani, viszont az agyi fejlődésben óriási szerepet játszik.

Legalább okos babád lesz! :D

2011. febr. 22. 11:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia. Csatlakozom az előttem szólóhoz,én Elevitről váltottam Ladeevitre :)

minden jót

2011. febr. 22. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
ezt én is megállapitottam, amikor femibionra váltottam gravidáról. de szerintem a gravidában van bika adag, jobb, hogy nem azt szeded. én babám igy is nagyobb az átlagnál, pedig a harmadik trimeszterben már egyáltalán nem szedtem semmit. gondolj bele: nem csak a vitamin van, azon kivül táplálékkal is viszel bőven a szervezetedbe.
2011. febr. 22. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:

állítülag egy idő után nem is ajánlatos naponta szedni az elevitet meg a gracidát.

habár, én ezt nem tudtam, így végig szedtem :)

de az én gyerekem sem lett hülye, biztosan kapott így is omega 3-at :)

2011. febr. 22. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!