Szerintetek önző vagyok, vagy mi van velem, hogy nem akarok gyereket szülni?
23Éves vagyok,a férjem 32. Egy éve vagyunk házasok. Én gyógyszerész vagyok,patikában dolgozok,párom pincér,plusz egy másik állása is van,minijob-nak hívják itt. Ez kb.több pénz,mint a minimálbér magyarországon,és ez csak egy kis 3-4órás munka.
Több,mint 3000ezer euróból élünk ketten. Saját lakás,panel,kocsijaink vannak.
Párom gyereket akar,én nem. Szeretnék magammal foglalkozni,adni magamra,szép cuccokat vásárolni,a legjobbat mindenből,még ha nem is mindenből,de majdnem. Fodrászhoz járni havonta,stb. Párom,csak nézett,(persze nem szó szerint így adtam elő)de nem mondott semmit,csak annyit,hogy ő már azért benne van majdnem a korban,és nem akar túl öreg lenni az első gyerekhez. Én meg annyit mondtam hogy,ugy beszél,mint aki már 50 éves,és hogy még van időnk,nem vagyunk lemaradva semmiről,és hogy nincs ez beprogramozva,hogy.mikor igen,és mikor nem! Szerintetek? Én látom rosszul? Rossz ember vagyok emiatt? Azóta olyan bűntudatom van.;(
#6-os!
Kikérem magamnak!
Nem a pénzéért mentem hozzá! Az nekem is volt! Sőt! Karrieremet rögtön külföldön kezdtem,és jelen pillanatban,többet keresek,mint a férjem! Az arrogáns válaszodat,tartsd meg magadnak!
Utolsó!
Képzeld,feltűnt!
Nem mostantól,és nem is egy éve vagyunk együtt! Csak egy éve,a házasságnak!
Azelőtt ,én megmondtam neki,hogy nem akarok még egy ideig! Ő azt mondta,oké,ő sem!
De most megváltozott a véleménye. Majd talán nekem is fog,5 év mulva! Akkor sem leszünk lekésve,szerintem!
Szintén 23 évesen nekem 31 a párom, és ő is ezt mondja, hogy már elég idős az apasághoz. Mondjuk nálunk jön a baba, de teljesen megértelek, és az a véleményem, hogy senkire nem szabad ráerőltetni a gyereket, ha nem akarja. Főleg egy nőre nem.
Az emg hülyeség, amit az egyik válaszoló írt, hogy nem leszel jó anya. Akkor lenne erre esély, ha akaratod ellenére vágnátok bele. De pár év múlva, ha te is akarni fogod, biztos, hogy teljesen máshogy állsz majd a helyzethez, és nem lesz a gyerekvállalásból semmi probléma.
Nem vagy önző. Nem állsz még készen, és legalább tisztában vagy vele.
Talán nem érzed otthon magad. Vannak veled rokonaid?
Ha bàrmi gàz van, a gyereket haza sem hozhatnád.
Szerintem is meggondolando idegenve "idegennek/külföldinek"szülni.
Dehogy vannak!
Meghaltak! Hogyne,perszw hogy hianyzik Magyarorszag! Majd megyunk nyaralni jovohonapban!:)
Amiota csak az eszemet tudom,egyedul voltam,es mindent magam teremtettem meg magamnak! Nem voltam soha a lehuto tipus. Sosem csapongtam,ugy ertem orul,reszeg bulik,random kefelesek,stb.Rengeteget dolgoztam,mar 12eves korom ota! Nekem csak o van,a parom!
4nyelven beszelek,az anyanyelvemen a magyaron kivul! Anfol,nemet,francia,olasz! Parom olasz!
De nagyon nyugodt tipus,uriember!
Nem erzem magam meg kesznek erre,nekem ez tul nagy feleloseg,felem is tole! Par ev mulva,biztos valtozni fog ez,remelem!
Ez nagyon jó, csak bennünket nem igazán èrdekel!
A fèrjednek kène ezt elmondani, ès vele is kell megbeszèlni!
Ugy ertettem melletted vannak e a rokonaid helyileg.
Gáz egyetlen emberre alapozni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!