Mennyire furcsa, hogy 14 múltam, de már most gyereket akarok?
sztem az égvilágon semmi gond nincsen veled
van akiben hamarabb alakulnak ki és erősebbek az anyai ösztönök
én is kb 15-16 éves korom óta így érzek, vannak ismerőseim akik pedig 22 évesen is több éves párkapcsolat mellett is elképzelhetetlennek tartják (na nekem ez a furcsa)
de ne tedd meg!
a házi állat jó megoldás lehet :)
21L
Én is teljesen így voltam vele, többször volt, hogy ilyen kismamáknak szóló könyveket olvastam, amit még anyukám vett mielőtt én születtem :)
Azóta is nagyon szeretnék gyereket, most 20 éves vagyok.
Igen azert vannak a jatekbabak, meg az ilyen eletre nevelo kisegito eszkozok amik a jovore keszitenek fel.
Amerikaban altalanos iskolaban van egy program ami erre iranyul. Az ismerosom lanya kapott egy papirzacskos 2kg-os cukrot, amit 1-2 hetig mindenhova magukkal kellett vinnie, mint egy gyereket, es vigyazni kellett ra. A lany jelenleg 26 eves es egyaltalan nem akar gyereket.
"vannak ismerőseim akik pedig 22 évesen is
több éves párkapcsolat mellett is
elképzelhetetlennek tartják (na nekem ez a
furcsa)"
Az még nem is annyira furcsa. De amikor 30 felett is ez van az már fura. És nem arról van szó, hogy sose akar csak ejj ráérünk arra még...
A 14 mondjuk picit korai, de azért annyira nem. Nagyanyáink, dédanyáink idején első gyerek simán jött 16-20 év között és nem csak a cigányok között.
Kb ovis korom óta gyerekre vágyom és egész életemben vágytam rá :) Nincs ezzel baj, de persze még várj legalább 6-7 évet. Vegyél egy kiskutyát addig, én is azt tettem. Rendgeteg szeretetet tud adni és igényi is.
27 éves vagyok, és most várom az első babámat :)
Hát 14 évesen elég furcsa,pedig én is fiatalon szültem 24 évesen.
El kell tartani azt a gyereket.Először tanulj,majd dolgozz,teremts megfelelő hátteret,meg stabil társat,és majd akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!