Furcsa, ha 18 évesen 2016-ban Ladával akarok járni meg videokazettákat akarok nézni?
Nemrég vizsgáztam le vezetésből és már nézegetem a 2107-es Ladákat,hogy majd egyszer veszek egyet.Mindig egy régi Ladát akartam,már 10 éve is.Még több mint 10 évevolt egy 2105-ösünk és hiányzik.Szerintem sokkal jobb,mint egy mai autó,akár egy BMW-nél is jobb.Meg most láttam A kör című filmet és rájöttem,hogy milyen jó volt régen,amikor még videokazettán néztűk a filmeket.Mondjuk kb.5 éves voltam,amikor megvolt még a videmagnónk,de akkor is.Már szereztem is egyet a sógoromtól(ingyen) és ha megjön a jogsim,akkor szerintem az első az lesz,hogy beülök az autóba,elmegyek a Media Marktba és veszek egy csomag VHS kazettát.Sietni kell,mielött elkapkodják az összeset.Mert már nem gyártják.Jó lenne házi felvételeket csinálni kazettára,meg kazettán filmet nézni.Mondjik a tv-vel nem tudom.összekötni,kéne venni egy konvertert.Meg Facebook helyett MSN-ezni akarok.Még 7-8 éve az volt a menő,ma már senki sem használja.Szerintem sokkal jobb volt.
Normális,hogy ennyire a 80-90-es években meg a múltban élek?
Hát nem tudom, volt egyfajta romantikája a múltnak.
Cd-n kérni filmeket, cserélni a játékokat, nem volt net, csak a gép maga, előtte is tv pár adóval, kazetták a kölcsönzőből...
Manapság az öl meg mindent, hogy már nem kell az embernek semmire várnia. Ha filmet akarok nézni, akkor 5 percen belül lent van a legújabb mozifilm is, a hírek is egyik percben megtörténnek, másikban már 150 komment van alatta. Mindig mindenből az "új kell". Valahol áldás és átok ez egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!