Mennyire furcsa, hogy 14 múltam, de már most gyereket akarok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy furán hangzik, de egy ideje úgy érzem, hogy az életemből hiányzik a gyerek. Másnak is volt már ilyen gondja? Most egyelőre megpróbálom egy háziállattal orvosolni, remélem sikerrel. Szerintetek mi lehet a bajom? Akármi ötletetek van légyszi írjátok meg.2016. jan. 4. 01:19
11/21 anonim válasza:
A gyerekszülés nemcsak játék és mese. Keress fel egy rokonodat akinek kisgyereke van és babázz vele. 14 évesen tanulni akarj hogy legyen mit annak a gyereknek a szájába adni.
12/21 A kérdező kommentje:
Hat en meg ket dolgot osztanek meg veletek :) :
Az elso hogy van ket kistesom, szoval tapasztalatom van, es szeretek is velzk lenni, amig pelenkasak voltak sokat pelenkaztam oket, es cumiztattam is
A masik, hogy most vallaltam el egy bebiszitteri allast, hogy legalabb itt legyek gyerekek kozeleben :)
Es mar nem is tudom, de volt egy kommentel aki irta hogy egy pasi is jol jonne.....igen arra is vagyom ;)
2016. jan. 4. 18:38
13/21 A kérdező kommentje:
Amugy csak a szulestol felnek, de attol tenyleg.
2016. jan. 4. 18:42
14/21 anonim válasza:
Attól nem félsz,hogy ki fogja eltartani,meg ételt adni a szájába???
15/21 anonim válasza:
14 évesen felvettek bébiszitternek?? Ahhoz legalább egy érettségi kellene talán.
16/21 anonim válasza:
"Attól nem félsz,hogy ki fogja eltartani,meg
ételt adni a szájába???"
Miért félne? Egyelőre társa sincsen, csak álmodozik. Ez engedtessék már meg neki.
17/21 anonim válasza:
Engedtetik,csak aztán nehogy bekattanjon ha jön egy pasi,és felcsináltassa magát,mondván az milyen buli.Mert van ilyen.
18/21 anonim válasza:
Ahhoz a pasi is kell. És mivel együtt csinálják, így a felelősség is közös lesz. Ő dolguk.
19/21 anonim válasza:
Gondolom ha lányod lenne,nem így állnál hozzá...
20/21 anonim válasza:
Nézz körül webshopokban, ma már pelenkázható babákat is lehet kapni:)
(A)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!