Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A gondozási könyvemre venni...

A gondozási könyvemre venni lehet külön olyan fedölapot amin reklámdolgok vannak a kismammáknak? Vagy majd azt kapok? Még ma kaptam meg a könyvemet.

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 16:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Iszonyatosan irigylek mindenkit, akinek van ideje ilyen abszolút jelentéktelen dolgokkal foglalkozni!

Majd ha megszületnek a babókák kicsit át fognak értékelődni a dolgok!

2008. okt. 16. 23:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellett ezt? A kérdező sem gondolta, hogy ez akkora probléma lenne, de kíváncsi volt. Most még ráérünk ilyesmire, hisz én pl. egésznap szinte itthon vagyok. Majd ha meglesz a pici, akkor biztos nem ez fog foglalkoztatni minket. Szép napot! 34 hetes kismama.
2008. okt. 17. 08:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Jajjaj,ez szomorú...mennyi negatív gondolat!!! :(

Én is úgy gondolom,hogy egyszerűen túl fehér és emiatt nem is praktikus borító nélkül cipelgetni.Kifejezetten a kismamakönyvhöz készült tokot biztosan nem kapsz,ezt már többen leírták,de az A/5-ös méretű kemény mappában jó helye lesz.A védőnőtől kapott dossziéban már nem férnek el a leleteim,meg szét is potyogott...Más:de nem is értem,miért ad ez a kérdező számára fontos dolog ekkora támadási pontot?!

2008. okt. 17. 08:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez nem jelentéktelen dolog egyáltalán szerintem.

És én örülök neki hogy megtudtam hogy nem csak engem foglalkoztat ez a dolog.:)

Egyébként meg lehet van olyan dolog amivel te foglalkozol és másnak meg jelentéktelen! De ha ennyire nem érdekel a dolog nem is kellett volna kommentet írnod inkább!

2008. okt. 17. 08:39
 15/18 anonim ***** válasza:

A lepontozott válasz adótól kérdezném:

Ugyan áruld már el,mi köti le annyira az idődet hogy neked még csak meg sem fordult a kis fejedben hogy borítót tegyél a kis könyvedre?Engem zavarna hogy ha koszos lenne ahogy sok más embert is.Lehet hogy téged nem de azért még nem kell leszólni a másikat!Egyáltalán nem jelentéktelen dolog!Azért mert neked az még nem kell magadból ki indulnod.Másnak nagyon is hasznos!Ha annyira jelentéktelen lenne nem foglalkozna ennyi ember azzal hogy ötleteket adjon a kérdezőnek.Különben is most kapta még csak a könyvét mi mással kellene foglalkoznia?

Arra nincs időd hogy ilyen "abszolút jelentéktelen dolgokkal foglalkozz" de arra van hogy ilyen abszolút jelentéktelen válaszokat adj?

Valóban mire meglesz a baba majd át értékelődnek a dolgok,remélem nálad is de neki ez még messze van...

2008. okt. 17. 09:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok és azért nem értettem ezt a dolgot mert az enyém az rózsaszín az elején egy baba van a hátoldalán meg egy kismama! Nem tudtam hogy a mostaniak már fehérek! Amúgy én amikor a védőnőtől megkaptam a kiskönyvemet akkor kaptam egy csomó reklámanyagot és egy kis mappát amit így össze lehet hajtogatni és abba bele lehet tenni a kiskönyvet meg a leleteket is! De valószínűleg ha olyan lenne a kiskönyvem mint a tiétek és nem kaptam volna mappát akkor én is vennék egyet!Nem értem hogy ti már miért nem kaptatok...Mindenkinek boldog baba várást!

32 hetes kismama

2008. okt. 17. 10:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem is sima fehér van sajnos.:( Ezért örülök hogy van egy kis mappám amivel tudok "villogni", ami legalább mintás.:) Ez sokkal aranyosabb minthogy a fehér kiskönyvvel meg a sok fehér papírral rohangálok a kezembe. Így mutatósabb, na.:)

Én 35 hetes vagyok már de engem is már az elején foglalkoztatott ez a dolog, kerestem rá borítót, de sajna nem találtam, így maradt a mappa. Ami jobb is mert a leleteket se hagyom el legalább.

És attól hogy egy ilyen "jelentéktelen" dologgal foglalkoztam 5 percet kb., attól még érdekel a babám is meg a terhesség is természetesen! Nem kéne egyből mindenkit lehurrogni és tényleg tök jó érzés hogy mást is foglalkoztat ez a dolog!

2008. okt. 17. 12:16
 18/18 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem egy bőr lefűző mappám van, aminek a borítója belsején van egy nagy zseb. Ott tartom a kiskönyvem. Vettem műanyag lefűzhető tasakokat, azokba tettem a leleteim időrendi sorrendben. Így nem kell variálni, minden egyben van, áttekinthető, a kiskönyv pedig mindíg kéznél van. Az ultrahangos fotókat is mindíg a tasakba teszem, a hozzá tartozó lelet alá, ahol a kezelési díjak vannak felsorolva. Ott nem takar el semmi értékes információt, de nyomon lehet követni a pici fejlődését. Eddig még minden doki dicsérte az ötletet. Egyébként abba a kis mappába, amit a védőnőtől kaptam, nem is fér el minden. Engem még az is zavart, hogy össze kellett hajtani a papírokat, és nehezen lehetett megtalálni őket. Remélem tudtam segíteni.
2008. okt. 19. 11:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!