Rengeteg a savam, szinte hányni tudnék? Van valami bevált praktika erre?
Rennie nem.segít egyáltalán,3 napja tart pedig csak szombaton leszek naptar szerint 5 hetes.
A gyomrom is ég. Korai egyébként , később számítottam ezekre, persze orulok a tuneteknek (picit nyugtatnak)
Szerdán megyek orvoshoz 5+4 leszek!(progit kell felirjon, ha mar ott vagyok megnezi nem.mehenkivul van-e)
Szval.valami tipp??
Bakker nem irigyellek, hogy ilyen hamar ilyen durva tüneteid vannak. Igaziból mindenkinek magának kell kitapasztalni, nekem pl. olyasmik, amiket sokan ajánlanak, azok egyáltalán nem segítettek, sőt. Mondjuk 10-15 percre lenyugtatták a gyomrom, de utána meg bosszút állva tért vissza a rosszullét. Szóval kísérletezgess.
Amúgy valaki írta, hogy a citromsav nem is sav, csak egy rossz magyar fordítás, hát nem éppen. A citromsav az oxi-trikarbalilsav, egy három bázisú szerves sav. Nem elírás, meg elfordítás, amit a hülye magyarok találtak ki. Angolul is citric acid a neve (Acid = sav). Németül Zitronensäure (Säure = sav).
Értem köszi. A lényeg számomra az, hogy segítsen.
De most reggelre eddig semmi jele. Este érkezik a gyomorégés és savam.
Napközben inkább derékfájás , sok pisilés és nagyon sűrű hasmenés. Allitolag normalis a hasmenés. Kicsit ugy vagyok vele h a hányásnál ez is jobb. A derekam talan a sok fekvestol faj. De ma setalok egyet :)
Kérdező, nekem is laza a székletem, bár nem hasmenés, mert ugyanúgy egy nap egyszer van de nagyon laza. Ez normális, csak ritkább, van akinek már rögtön az elején székrekedése lesz. Hát szerintem ezt ki kell élvezni, amíg tart, mert előbb-utóbb jönni fog a székrekedés.
Ha naponta többször mégy (3 felett már kifejezetten), és tényleg hasmenés hasmenésed van (kaki állag táblázat) akkor érdemes megkérdezni az orvost, ne fogd az egészet a terhességre, max tényleg normális.
Elmult :) a sok magneziumtol lehetett :) most max napi 2 van váltottam magnerotra es abbol.eleg egy magne b6 bol 4 -6szem is keves volt neha.
Most mas bajom van azzal orvoshoz megyek. Sok kicsi barna folt van a mellem.nem.a.bimbómon..a mellemen es picit viszket hámlik és száraz! Valaki találkozott már ilyennel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!