Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rengeteg a savam, szinte...

Rengeteg a savam, szinte hányni tudnék? Van valami bevált praktika erre?

Figyelt kérdés

Rennie nem.segít egyáltalán,3 napja tart pedig csak szombaton leszek naptar szerint 5 hetes.

A gyomrom is ég. Korai egyébként , később számítottam ezekre, persze orulok a tuneteknek (picit nyugtatnak)

Szerdán megyek orvoshoz 5+4 leszek!(progit kell felirjon, ha mar ott vagyok megnezi nem.mehenkivul van-e)

Szval.valami tipp??

2017. ápr. 27. 22:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Bakker nem irigyellek, hogy ilyen hamar ilyen durva tüneteid vannak. Igaziból mindenkinek magának kell kitapasztalni, nekem pl. olyasmik, amiket sokan ajánlanak, azok egyáltalán nem segítettek, sőt. Mondjuk 10-15 percre lenyugtatták a gyomrom, de utána meg bosszút állva tért vissza a rosszullét. Szóval kísérletezgess.

Amúgy valaki írta, hogy a citromsav nem is sav, csak egy rossz magyar fordítás, hát nem éppen. A citromsav az oxi-trikarbalilsav, egy három bázisú szerves sav. Nem elírás, meg elfordítás, amit a hülye magyarok találtak ki. Angolul is citric acid a neve (Acid = sav). Németül Zitronensäure (Säure = sav).

2017. ápr. 28. 00:04
 32/40 A kérdező kommentje:

Értem köszi. A lényeg számomra az, hogy segítsen.

De most reggelre eddig semmi jele. Este érkezik a gyomorégés és savam.

Napközben inkább derékfájás , sok pisilés és nagyon sűrű hasmenés. Allitolag normalis a hasmenés. Kicsit ugy vagyok vele h a hányásnál ez is jobb. A derekam talan a sok fekvestol faj. De ma setalok egyet :)

2017. ápr. 28. 07:21
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 180ch diétától múlt el a savam, előtte semmi nem használt! Mikor szxxtam a diétába visszatért...
2017. ápr. 28. 07:34
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a tej segít,hiába elvileg savat csinál,én mégis kényelmesen alszom éjszaka :) se keksz se rágó se cola se semmi,a tej vált be nekem :) 25hkm
2017. ápr. 28. 14:33
 35/40 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem is laza a székletem, bár nem hasmenés, mert ugyanúgy egy nap egyszer van de nagyon laza. Ez normális, csak ritkább, van akinek már rögtön az elején székrekedése lesz. Hát szerintem ezt ki kell élvezni, amíg tart, mert előbb-utóbb jönni fog a székrekedés.

Ha naponta többször mégy (3 felett már kifejezetten), és tényleg hasmenés hasmenésed van (kaki állag táblázat) akkor érdemes megkérdezni az orvost, ne fogd az egészet a terhességre, max tényleg normális.

2017. ápr. 29. 12:15
 36/40 A kérdező kommentje:

Elmult :) a sok magneziumtol lehetett :) most max napi 2 van váltottam magnerotra es abbol.eleg egy magne b6 bol 4 -6szem is keves volt neha.

Most mas bajom van azzal orvoshoz megyek. Sok kicsi barna folt van a mellem.nem.a.bimbómon..a mellemen es picit viszket hámlik és száraz! Valaki találkozott már ilyennel?

2017. ápr. 29. 13:05
 37/40 anonim ***** válasza:
Csak ott van? Egyre több lett? Egy darab nagyobbal kezdődött? Lehet rózsahámlás, az ilyen, a törzsön szokott kezdődni. Ártalmatlan, nem fertőz, igaziból nem tudják honnan jön és miért, de életedben csak egyszer fordul elő, és nyom nélkül gyógyul. Csak van egy olyan hátránya, hogy kb. semmit sem csinálhatsz, ami megizzaszt, kimelegít, mert az irritálja a kiütéseket. Könnyű pamut ruhát kell viselni, kímélő tusfürdővel gyorsan langyos vízzel zuhanyozni, nem vakarni, meg ilyesmi. Ha nem tartod be, akkor sokkal tovább tart, míg elmúlik és egyre több fog kijönni. Szólj, hogy babás vagy, annak megfelelően tudnak rá kenőcsöt meg esetleg gyógyszert választani, ha szükségesnek tartják. Ha az, akkor részvétem, kellemetlen tud lenni, de ez legalább tényleg ártalmatlan. :) Nekem anno az esküvőm előtt jött ki egy hónappal, teljesen ki voltam akadva, mikor mondta a bőrgyógyász, hogy eltarthat 6-8 hétig is míg elmúlik. De addigra nyoma sem volt, pedig nekem nagyon kijött csak az arcomon, a tenyeremen és a talpamon nem voltak.
2017. ápr. 29. 23:18
 38/40 anonim ***** válasza:
Ez persze csak egy tipp, lehet egész más is, de nekem ez nézett ki úgy, meg azóta mint kiderült más ismerősömnek is volt már ilyen. :) Addig meg sose hallottam róla, csak el voltam szörnyedve, hogy mi történik velem, hogy nézek már ki. :D
2017. ápr. 29. 23:20
 39/40 A kérdező kommentje:
Mostmar a hasamon is van. Nem volt nagyobb es abbol lett ilyen. Hanem ilyen picikkel is kezdodott. Nem viszket de picit hamlik. Koszi a tippet szerdan dokinal megkerdezem.:)
2017. ápr. 30. 10:18
 40/40 anonim ***** válasza:
Nekem egy darab naggyal kezdődött, aztán pár nap múlva jöttek a kicsik. Elég gyorsan és mindenhova, mivel tél volt és nagyon be voltam öltözve. De nem mindenkinek van nagy. A biztonság kedvéért azt tartsd be amit írtam (laza ruha, no izzadás, gyors langyos zuhany, úgy általában ne melegedj túl) mert ártani nem árt, de ha mégis az, akkor annál kevesebb jön ki + a viszketés is ezektől fokozódik.
2017. ápr. 30. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!