Valami jó bevált praktika lábgörcsre?
Figyelt kérdés
napok óta nem alszom miatta nem használ se magnézium se kalcium. valami ötlet esetleg? csak hétfőn megyek dokihoz. 30 hkm.2014. jan. 23. 00:10
1/5 anonim válasza:
Szia!Nem tudom mennyi magnéziumot szedsz, de esetleg emelj az adagon! Nekem az segített! :)
2/5 anonim válasza:
Nekem is a magnézium adag emelése segített, de te már 30 hetes vagy. Kérdezd meg a dokit, mert ugye amúgy is csak 35. hétig szedheted a magnéziumot. Inkább kérdezz rá, mielőtt emeled.
3/5 anonim válasza:
szia nekem úgy 32 hetesen volt olyan hogy éjszaka annyira begörcsölt a lábam, hogy azt sem tudtam mit csináljak! először próbáltam az ágyban azokat a lábtornákat csinálni amit a terhestornán szoktunk csinálni a vérkeringés javítása érdekében, de nem igazán segített, úgyhogy muszáj voltam felkelni az ágyból sétálgattam lábujjhegyen, sarkon, külső- belső lábélen! Azóta a férjem minden este bekeni a lábam naturland vadgesztenyés forte krémmel így nem jött elő többször. Ja úgy három napja megemeltük a Mg adagomat is (védőnői utasítás), sokat keményedett a pocakom, most napi 750mg magnéziumot szedek, de csak a 37. hétig!
4/5 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat!
megkérdem akkor hétfőn a dokit mert én most 3*2 panangint
2-3 magne b6
és 3*1 diaphillint szedek nem hiszem hogy ez emelni lehet..
2014. jan. 23. 16:30
5/5 A kérdező kommentje:
ha valakinek hasonló gondja van... oda tettem a lábam alá a szopipárnát a térdemnél így megemelve a lábam. és azóta nem görcsöl!
2014. jan. 24. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!