Vkinek valami bevált praktika kaka problémára? A hőmérőzésen és a kúpon kívül.
5hetes a fiam, borzasztó ahogy szenved a kakától. egyre sűrűbben kell hőmérőzni és akkor 2-3 pelust telerak. A doki tegnap annyit mondott h hőmérőzzem tovább szükség szerint,majd megoldódik ez magától csak idő kell neki. :/
vkinek van vmi értelmes praktikája ami beválhat??
ha még szoptatod, akkor figyelj oda az étrendedre, kerüld a fogós ételeket.
nekünk az is bevállt, ha adtam neki kicsit a szoptatós teámból. (laktoherb, de a hipp nataltól nekem is ment a hasam)
A hőmérőzés könnyen hozzászokást eredményes, én is inkább a Te étrendeden változtatnék.
Nekem pl. a Hohes-C multivitamin ital vált be. Délben ittam 2 pohárral, délután garantált kaka volt a fimanál.
Értem. hát fura ez, mert a védőnő szerint akármit ehetnék, akár puffasztó v nehéz ételeket is mert az én szervezetem kiválasztja a nehéz részt így a baba nem fog attól szenvedni,mert a tejbe nem megy át. Ettől függetlenül nem merek ilyesmit enni, de akkor megpróbálom a narancsot meg több rostost hátha segít.
köszi a válaszokat!
Nekünk a Lactiv Baby probiotikumot ajánlotta a doki. Napi 1 kis kanállal kap, reggel szopi előtt és semmi baja, azóta nagyon könnyen jön a kaki. Ez jótékony baktériumokat tartalmaz, segít az emésztőrendszernek, mert ilyenkor még nincs rendesen kialakulva a bélflóra, ezért mondta szerintem a dokid, hogy majd megoldódik. Ehhez nem lehet hozzászokni, ez már pozitívum. :-D
2 hós kislány anyukája
Jézus, komolyan ezt mondta a védőnőd?? Ugyan jöjjön már el hozzánk és nézze végig hogy a fiam mit szenved este amikor LAZACOT eszem ebédre... nem egyszer fordult elő mert én sem hittem el, de ez van! És még rengeteg minden van ami bántja őt...
És a széklet problémát is meg tudtam oldani, minden reggel ettem egy szelet kenyeret egy kanál szilvalekvárral, érdekes módon ahogy ezt elkezdtem, aznap már könnyen tudott kakilni a kisfiam és utána is ha kifelejtettem, meglátszott az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!