Csuklás ellen valami jó, bevált praktika? Miért csuklik egyébként, ugye nincs semmi "rejtett" baja?
A minap az egyik esti evést követően kezdett el csuklani a kis Drágám. Így hát hiába voltunk fáradtak, nem tudtunk egy jó ideig visszaaludni, se ő se én.
Születésekor elakadt és belassult a kis szíve. De aztán gyorsan felsírt és a gyerekorvos mindent rendben talált nála. Ennek vagy bármi bajnak lehet köze a csuklásához?
2 hetes kisfiú anyukája (1. baba)
Én fiam is rengeteget csuklott. Neki is belassult a szivecskéje szülés közben, de minden rendben volt utána.
Később, mikor már kevesebb levegőt nyelt, egyre ritkábban csuklott. Most már lassan 2 éves, minden rendben vele. :)
az enyém is állandóan csuklik, én szopiztattam, már csak itatom (már 7 hós én nics már tejcsi), az használ.
általában akkor csuklik, ha szomjas, de a nagy játékban, mókázás, kacagás közben is rá szokott jönni.
A cebion csepp azért használ mert savanyú. Én 2 csepp citromlevet adtam neki és elmúlt, már egyre ritkábban csuklik. De kisebb korában majd minden etetés után addig csuklott még vissza nem jött a tejcsi.
4 hónapos most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!