Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rengeteg a savam, szinte...

Rengeteg a savam, szinte hányni tudnék? Van valami bevált praktika erre?

Figyelt kérdés

Rennie nem.segít egyáltalán,3 napja tart pedig csak szombaton leszek naptar szerint 5 hetes.

A gyomrom is ég. Korai egyébként , később számítottam ezekre, persze orulok a tuneteknek (picit nyugtatnak)

Szerdán megyek orvoshoz 5+4 leszek!(progit kell felirjon, ha mar ott vagyok megnezi nem.mehenkivul van-e)

Szval.valami tipp??

2017. ápr. 27. 22:32
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Nekem háztartási keksz és Gaviscon jött be. Néha szódabikarbóna, meg ami savat csinált olyat nem ettem. De volt hogy a keksztől és égett a gyomrom, akkor csendben szenvedtem és pár nap alatt elmúlt.
2017. ápr. 27. 22:58
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyogva olvastam szavaid, amit a para-mamival kapcsolatban írtál. 🙂 Mintha csak magamat hallottam volna. Én is ilyen voltam. A két terhességem ideje alatt abban is sokat változtam, hogy nagyon válogatva eszek. Zöldségek, gyümölcsök, teljes kiőrlésű péksütemények. Csak vizet iszom, néha házi gyümölcsből gyümölcslevet... Egész egyszerűen így érzem azt, hogy kellően odafigyelek már most rá. Egyébként a mai napig futni járok, mert előtte is jártam minden este. Pedig extrém nagy pocakom van. 🙂 Kitartást, minden rendben lesz veletek is! 🙂 Boldog babavárást! 😊
2017. ápr. 27. 23:00
 13/40 anonim ***** válasza:
59%

2- es valaszolo , a citrom nemsavas, hanem lugos, csak sokan nem tudjak. A citromsav csak egy rosszul adott magyar elnevezes.

Kerdezo, komenymag segithet, komenynagos keksz , tea, vagy ha el tudod ragcsalni.

2017. ápr. 27. 23:02
 14/40 A kérdező kommentje:

Nemtudom megrémísztenek a statisztikák, amnyi terhesség hal el.. és ez aggódalomra ad okot pluszban!

Én eddigis figyeltem, de azert neha lement egy két hambi vagy csipsz / csoki / energiaital. De most mellőzöm ezeket. Igy erzem jónak. Egyenlore nem hiányzik!:)

Nagyon remenykedem h szép petezsakot latunk es esetleg szikholyagot szerdan!!!:) koszonom a válaszaitokat.Megnyugtatnak! Tudom nevetseges vagyok kicsit. De ez van!

2017. ápr. 27. 23:03
 15/40 A kérdező kommentje:

Amugy enis sportolok de mivel problemasan jott a baba es barnaztan most nem edzhetek. Majd ha doki engedi akkor lazán.:)

A komenymagot is kiprobalom van itthon.:)

2017. ápr. 27. 23:05
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Én is csatlakoznék a citromos csapathoz!! 🙂

Nálam is csak az vált be.

Nem is értem, miért kell lepontozni, pláne, ha érdemleges választ meg nem tud adni a lepontozó... Istenem... 🙂

2017. ápr. 27. 23:05
 17/40 A kérdező kommentje:

Amúgy néha elég intenzív mensi érzésem van de minden nappal kevesebb es faj a derekam.meg szurkal itt ott a hasam. Ezek is normálisak

Ne haragudjatok a sok kérdésért.😶😶😶

2017. ápr. 27. 23:06
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

#12 hogy tudsz te futni 30 hetes nagy pocakkal?

Én a 24 hetes pocimmal sem tudnám elképzelni.

Elképesztő vagy. Le a kalappal előtted!! 🙂🙂🙂

2017. ápr. 27. 23:06
 19/40 A kérdező kommentje:
Na ezt hnap mindenkepp kiprobalom. ( a citromosat) én amúgy senkit se pontoztam le . Nemtudom ki lehetett.:(
2017. ápr. 27. 23:07
 20/40 A kérdező kommentje:
18# ikres kismami a faluba 25 hetig futott , elso babával 36.hétig, emiatt eleg nehezdn szult meg mindkétszer, nagyon lassan tágult mert az izom nem engedte.
2017. ápr. 27. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!