Rengeteg a savam, szinte hányni tudnék? Van valami bevált praktika erre?
Rennie nem.segít egyáltalán,3 napja tart pedig csak szombaton leszek naptar szerint 5 hetes.
A gyomrom is ég. Korai egyébként , később számítottam ezekre, persze orulok a tuneteknek (picit nyugtatnak)
Szerdán megyek orvoshoz 5+4 leszek!(progit kell felirjon, ha mar ott vagyok megnezi nem.mehenkivul van-e)
Szval.valami tipp??
Nekem 2 dolog vált be: szintén a citromos víz (csak hideg szénsavas ásv.vízből) és a hideg tej.
A Rennie csak rontotta a helyzetet.
Viszont lehet, hogy nem is sok, hanem kevés a savad, én olvastam, hogy pont ugyanazok a tünetek, könnyű összekeverni. Szerintem nálam is ez lehetett, mert ahogy mondtam, Rennietől sokkal rosszabb lett + mióta terhes vagyok, gond nélkül meg tudom enni az almát, amit korábban nem bírtam, mert savat csinált. Szóval eléggé gyanús a dolog.
De hamburgert nyugodtan egyél, ha megkívánod (és bírja a gyomrod), semmi köze a vetéléshez. Sajnos ha egy baba beteg vagy rosszul tapad, nincs az az egészséges életmód, ami megmentené. És ez igaz fordítva is, ha egészséges, akkor egy hambi nem árt neki.
A köménymag viszont nem ajánlott terhesség alatt, de nem emlékszem, miért. És van még néhány fűszer (pl. kakukkfű), ami szintén nem, bár nyilván a mennyiség is számít, egy kevés mehet belőle.
Nem vetélést szeretnek megelozni az életmódommal, hanem őrzöm a saját egészségemet is és bevallom az idomaimat is kicsit!
Lehet h van benne valami nekem is rontott a helyzeten de viszont ma ettem egy almat meg tegnap is... na most mar nem.fogok es renniet se. Csak a citromos vizet. És aztan meglatjuk. Koszi!!:)
A 30 hetes kismama vagyok (#12)
Első babámmal a szülés napjáig futottam, pedig 2 héttel túlléptük a terminust (41+6-ra szültem), és hálás lehetek, mert álom-szülésem volt. Az első fájástól számítva 3 óra alatt meglett a kislányom. 🙂🙂 Szerencsés voltam nagyon, pedig világéletemben aktív sportoló voltam és vagyok. 🙂🙂 Persze nem erőltetem meg magam annyira nagy pocakkal, mint nélküle, de azért nem is lustálkodom. A baba is iszonyat aktív olyankor, mocorog, itt-ott dugja ki mindenét, a hasam meg hihetetlen alakokat vesz fel. Meg is szoktak mosolyogni. Amúgy is kis örökmozgó, de olyankor pláne. Több értelemben is "együtt futunk" olyankor. 🙂🙂
Jaj de jó Neked. Alig várom h mozoghassak , legalább házi munka meg esetleg séták kezdetnek... tökre jó lenne de szerdáig még nem. Azután meg doki mondja, h hogyan tovább! Rettegek h nemis lát majd semmit. Azert 5 +3-4 nél.illene...:(
De szépen lassan kiderul. Le a kalappal nagyon ugyes vagy. :)
A szódabikarbónás recept:
-1 csapott teáskanálnyi szódabikorbóna a szájba
- 1dl víz azonnal rá. Ha túl sok vizet iszol rá,akkor ellenreakció jöhet létre,és az sokszor hányáshoz vezet.
Egyébként 5 éve küzdök ilyen problémákkal,csak én nem terhességből,hanem egyéb okok miatt. Amikor kb 10 perces voltam,antibiotikummal nyomtak tele az orvosok,mert tüdőgyulladással születtem, és még anyatej előtt kaptam anitbiotikumot,ezért kb. Tropára ment akkor a bélflórám,és ez helyrehozhatatlan. Ha érdekel,van még pár tippem a savasodás/hányinger csökkentésére,amit 5 év alatt sikerült kitapasztalnom. Egyébként azért 5 éve vannak ilyen gondjaim,mert ekkor jöttek ki rajtam az antibiotikum ellenhatásai...
Jobbulást,és írj nyugodtan privátot,vagy csak ide.
13/L
Nagyon szepen koszonom.
Sajnalom , hogy így elcsűrték , de legalább túlélted. Ez pozitívum!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!