Valami bevalt praktika a terhesseg eleji iszonyatos faradtsagra?
Első babámmal muszáj volt pihennem mert volt gond 12 hetes koromig de utána kegyetlen volt visszarázódni a mindennapokba, a munkába. De addig is hiába pihentem majd meghaltam. Rosszul viseltem.
Most második babával vagyok 8 hetes és estére mint akit fejbevertek de azt hiszem jót tesz, hogy muszáj menni meg tenni a dolgomat. Furcsa módon pont azokon a napokon érzem magam jobban, amikor időm sincs lustulni.
Az alvás a legjobb.
Hacsak teheted aludj, amikor elfáradtál.
Én most a negyediket várom, és bizony az elején volt olyan, hogy mire munkából mindenkit elhoztam iskolából-óvodából, és haza értünk, összerogytam a kanapén és beszunnyadtam.
Persze aktívnak kell lenni, de ha egyszer elfáradtál, akkor pihenni kell.
Én 6 hetes vagyok, de egész nap aludnék. Van egy 5 évesem, őt oviba viszem, boltba megyek, takaritgatok, főzök, mosok, de alig várom, hogy végezzek.
Mivel véreztem és görcsölgetek kaptam utrogestant, attól meg még szédülök is, és ha sokat megyek fájdogál a hasam alja, így én mindig alszom ebéd után. Este már 8kor alszom, nem tudom nyitvatartani a szemem, de reggel jó, ha 4-5ig tudok aludni. (Felkelek pisilni és nem tudok visszaaludni, pedig álmos vagyok. És akkor is így voltam amikor nem aludtam délután.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!