Péntek óta tudom, hogy terhes vagyok. Hogy mondjam meg a szüleimnek? Egyszerre?
Mielőtt támadnátok, 17 éves korom óta fogamzásgátlót szedek, sosem volt ilyen jellegű problémám...
Áprilisban lettem 20 éves. A barátommal szeretnénk a babát, de tartok a szüleim reakciójától.
Nem velük élek, de azért valamilyen szinten még gyerek vagyok, pl. számlát sosem fizettem még be, semmilyen komoly döntést sem kellett meghoznom és nem is voltak ilyen komoly témák, amiket meg kellett volna velük beszélnem.
Elváltak, ezért nem tudom, hogyan kéne.
Külön jobb? Vagy egyszerre, hogy hamarabb túl legyek rajta és ne stresszeljek feleslegesen?
Külön költözni nem egy agysebészet. Külön ÉLNI, az már inkább.
Remélem, hogy csak a heti szokásos gazdaglányos kérdés.
Rettenetesen buta és korlátolt vagy.
Arra nem gondolsz, hogy mi lesz ha már nem lesznek a szüleid? Esetleg a barátod jól menő munkája befuccsol?
Szokásos, unalmas, kamu gazdagkirálylányos kérdés.
Nem unod még ezt a szánalmat?
Kb majdnem minden héten van egy hasonló kérdés, amiben felvetődik valami probléma, aztán a kommentekben egyből elkezdi a kérdező fényezni magát, és kiderül, hogy a családban mindenki úszik a pénzben, a kérdezőnek meg mesébe illően kényelmes élete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!