Kétségbe vagyok esve. Aki járt így kérem segítsen?
2017.02.21-én voltam orvosnál és akkor ezt írta a leletemre:
UH:Széles endometrium, 4 mm gs sejthető
DG: korai grav ?
Csináltam tegnap terhességi tesztet hogy majd emléke el rakjuk a baba könyvbe az első ultrahangos képpel és tök negatív lett. Lehetséges ez ?
Uccso, ehhez nem kell uh szakertonek lenni csak nemi biosztudas kell. 02.21-en sejtheto terhesseget irtak a papirjara. Eltelt majdnem egy honap es nem fejlodott ki embrio! Ez NEM terhesseg.
A doki a vervetellel es egyebbel ki akarja zarni mert ilyenkor ez a kotelwssege es hogy megtudja, minaz ami ilyen piszok lassan novekszik odabent. Mert egy petezsak kb 4 hetes kortol latszik, ra kb. 2 het mulva mar egy dobogo szivu felcentis embrio fejlodik! De itt majdnem egy honap alatt sincs egyertelmu dolog, ezert kuldi a kerdezot mindenhova!
Hát sajnálom, de ez szerintem se terhesség. Se a teszt nem mutatja ki, és uh-on sincs változás 3 hét alatt.
Jól teszed hogy elnész vérvételre. Majd ird meg az eredményt.
Sajnos ez egyertelmu volt :(
Hivd fel az orvosod, mondd meg hogy nem petezsak hanem valami mas szoval tudni akarod mi, illetve kell-e gyogyszer, hogy megjojjon.
Tavorvoslassal nem lehet megmondani mikor fig megjonni, es kell-e gyogyszer mert ahhoz jovobelatas is kell es az tenyleg nincs senkinek.
Mindenesetre pokoli elkeserito, hogy ilyen orvosok vannak, akiknel konkretan a laikusok is jobban levagtak hogy terhesseg kizarhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!