Mi lehet a probléma? (többi lent, kérlek aki tud segítsen, mert eléggé kétségbe vagyok esve)
A pattanásos bőrre nem gyógyszereket kell venni..
Ápolni kell. Szépen indulj meg egy drogéria felé és szerezz be tonikot, arclemosót, bőrradírt, arckrémet, esetleg maszkokat, hámlasztókat. Emellett valószínűleg olyan csodás étrended van, hogy az is bőven hozzásegített a bőröd mostani állapotához. Cukros dolgokat hanyagold, szárazabb húsokat egyél (csirke mell, hal, stb.), reggelire gyümölcsöket, esetleg műzlit egyél, ebédre meg vacsira pedig a hús mellé zöldségek. zöldségek minden mennyiségben. És rengeteg vizet igyál. Hangsúlyozom, VIZET. Ha pedig nassolni szeretnél, magvak és aszalt gyümölcsök... De ha te mindenképpen a mérgező és hatástalan gyógyszerekben bízol, a drogéria helyett a bőrgyógyászodat keresd meg.
Ui.: A saját étrendemet írtam le. Nekem is pattanásos bőröm VOLT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!