Kétségbe vagyok esve. Aki járt így kérem segítsen?
2017.02.21-én voltam orvosnál és akkor ezt írta a leletemre:
UH:Széles endometrium, 4 mm gs sejthető
DG: korai grav ?
Csináltam tegnap terhességi tesztet hogy majd emléke el rakjuk a baba könyvbe az első ultrahangos képpel és tök negatív lett. Lehetséges ez ?
Sajnos ilyen az mikor az ember túl korán megy orvoshoz :S Kimaradt mensi után két héttel kell menni, akkor már minden látszik és nem idegeskedik az ember. Lehet korai teszted volt és egyből szaladtál dokihoz, miközben sajnos nem marad meg a terhesség :( A doki is csak sejtette még, hogy talán lesz valami, de ez ilyenkor még nagyon korai. Azért még ne add fel, lehet semmit nem jelent a negatív teszt. De inkább készülj arra, hogy ez most nem sikerült :(
Szorítok, hogy mégis megmaradjon a terhesség!
Köszönöm mindenkinek a választ. Igen korán mentem mert gyógyszert szedek meg közben endokrinológushoz járok.
A doki a vizsgálatkor azt mondta 4-5 hetes lehetek.Akkor is voltak már tünetek hogy fájt a hasam mint amikor meg akar jönni. Meg az nap mikor meg kellett volna jönni-e volt egy kis pecsételésem. X-epil tesztet csináltam tegnap délután én azt hittem hogy le fog ugrani róla a csík de annyira halvány volt hogy negatívnak vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!