Valaki segítsen légyszi! Hetek óta keresgélek egy repülőutat, de egyszerűen nem találok elfogadhatót. Már teljesen kétségbe vagyok esve. Tudnátok nekem keresni egyet? XD
Manchester - Budapest vonalon a Manchester - Charleroi - Budapest járat szokott a legeslegolcsóbb lenni, lévén mindkét szakasz külön-külön jó árú.
De bőrönddel nem vagyok benne biztos, hogy ez lesz számodra a nyerő.
Esetleg próbáld még meg a Manchester - London - Budapestet, ha találsz egy olcsó London - Budapestet aznapra.
Köszi a válaszokat. Az első válaszolónak: nem lustaságból tettem ki a kérdést, hanem mert már legalább 100x beírtam különböző helyekre, de nem találtam sok jót. :(
Sajnos emiatt a kötött idő miatt ezek a válaszok sem vezettek eredményre. Lehet, hogy fukar vagyok, de az 50 ezret már sokallom egy ilyen repjegyért. Főleg, hogy az odautat 17 ezer(+bőrönd)-ből elintéztem.
"Főleg, hogy az odautat 17 ezer(+bőrönd)-ből elintéztem."
Akkor karácsonykor se nagyon menj haza, ha ennyire fukar vagy. 50.000 egyáltalán nem sok Manchesterből. Pláne nem a nyári szezonban. Karácsonyi szezonban buszozol majd? "érdekes"
Vonat Manchesterbol londonig 21 font, (A vonatjegy akkor ilyen oclso ha kb junius 20-30 korul veszed majd meg) Londonbol a repulo meg a Ryanair 18:00-s indulassal 26800 Ft, es kozvetlen jarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!