Valaki segítsen légyszi! Hetek óta keresgélek egy repülőutat, de egyszerűen nem találok elfogadhatót. Már teljesen kétségbe vagyok esve. Tudnátok nekem keresni egyet? XD
Még szerencse, hogy korábbi válaszomban a londoni utat is javasoltam... Ezek szerint nem olvastad el.
Még egyszer szeretném felhívni a figyelmedet a MAnchester Charleroi Budapestre, Manchester Charleroi 25 euró, majd Charleroi Budapest jelenleg 40 euró, de ez lesz még olcsóbb...
Aztán mondanék mást is, Manchester Liverpool néhány font busszal vagy vonattal, és Liverpool Budapest Wizzairrel 60 euró épp. De akcióban megkapod 40-ért is.
Igen, köszi mindenkinek. A vonat sajnos nem jöhet szóba, muszáj a manchesteri reptérről indulnom. A brüsszeli megoldás baromi jó lenne, de ahogy nézem, nem érném el. :(
Valószínűleg egy római átszállást, reptéri éjszakázast fogok valasztani :)
Nem bántani akarlak, de szövegértésből és logikus gondolkodásból súlyos mentális zavaraid lehetnek.
Levágták a lábadat, vagy reptérelhagyási tilalmat rendeltek el számodra? A vonat, amely elvinne Manchesterbe, majd Londonba, ott áll meg T3 aljában. Csak be kell szállnod, majd átszállnod a londonira.
Ehelyett inkább elmennél Rómába, hogy ott éjszakázz.
Ennél még az is olcsóbb, hogy Manchesterben kiveszel egy éjszakára szállást, kb 29 font maga a szállás, és másnap hajnalban jössz.
De mehetsz az esti Charleroi géppel szintén bagóért, és jössz a reggelivel tovább OLCSÓN.
És mondom, a lehetőségek tárháza tódulna eléd, ha gondolkodnál és használnád a pici eszedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!