Van itt olyan aki angliában kezdett új életet vagy egyszerűen csak kiment dolgozni?
Én is ugyan így vagyok ezzel a kérdéssel, mint Te kedves kérdező.
Vacilálok már majdnem egy éve, és nem tudom mi tévő legyek.
Itthon, nem hiszem, hogy vinném bármire is, nincs 250-300 ezer forintom tanfolyamra, hogy esetleg valami olyat dolgozhassak, amit nem gyűlölök, mert eddig csak ebben volt részem, sehol nem éreztem jól magam.
De ki tudja mi lenne kint?
Lehet, hogy ez csak egy menekülési útvonal?
De ha ott sem fogom jobban érezni magam?
Ráadásul nekem nincs is segítségem, egyetlen leányzó csupán, persze neki is nagyon örülök, hogy egyáltalán számíthatok rá, de az összes család, barát, mindenki itthon van.
Nem tudom mi tévő legyek... :'((
ma délelőtt szólt az egyik ügynökség, ahol voltam hétfőn interjún, hogy júl. 25-én mehetek Skóciába szobalánynak.
már át is küldték a szerződés mail-ben, hétfőn bemegyek aláírni, aztán nekivágok nehéz szívvel.
Köszönöm a válaszokat! igen az idő ritkán jó, de ez legyen a legkevesebb:)
17:25ös
Hát igen egy cipőben járunk, ugy érzem kint jobb lenne tudom,hogy ott sincs kolbászból a kerítés,viszont ott egy átlag munkát végző ember jobban megél, mint itt.Az én szüleim is itt élnek Magyarországon és tényleg rossz lenne itt hagyni őket, de ha rendesen dolgoznék akkor havonta,2 havonta haza tudnék járni hozzájuk. Elegem van az itteni életből, fizetésből. kb fél év múlva tudnék kimenni,mert még kell egy kis pénzt félre tennem,hogy legyen valami nálam, ha megérkezem.A rokonok nagyon rendesek és tényleg számíthatok rájuk,viszont nem akarok a nyakukba akaszkodni.ha valaki felvenné velem a kapcsolatot írjon nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!