Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki angliában...

Van itt olyan aki angliában kezdett új életet vagy egyszerűen csak kiment dolgozni?

Figyelt kérdés
Jó ideje tervezem,hogy kiköltözöm, elég sok rokon lakik ott tudnának segíteni is lakást keresni meg ilyenek, tudok angolul közép fokon,de valahogy mindig meghátrálok félek vagy nem tudom lehet,hogy túl nagy kíhívás lenne számomra.Beszéltem a rokonokkal kérdezték mikor mennék,mert akkor segítenek. Nincs mi itt tartana, de hát mégis félek menni pedig szeretnék. Szóval írjon valaki ha épp angliában van vagy menne, hogy milyen ott élni,mert nyaralni már én is nyaraltam ott,de az nem olyan,mint az ott élés. Előre is köszönöm
2009. júl. 10. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én több mint 2 éve élek kint Angliában.Én szeretek itt lakni,bár most nehezebb nekem is a válság miatt,de úgy vélem otthon sem lenne jobb...Amit viszont soha nem tudok megszokni az IDŐJÁRÁS! Amióta kint vagyok jó ha összességében volt a 2 év alatt 10-15 nap amikor 25 fok fölötti meleg volt..(alig 2 hete élvezhettem a 28-30 fokokat de csak pár napig)Igaz a tél nem olyan hideg mint otthon ,de nyáron is csak 15-18 fokok vannak...Hiányzik az igazi napsütés,és sokszor elegem van a szélből és az esőből....nem fogod elhinni,de volt hogy sírva fakadtam mert reggel felébredve azt látom,hogy megint egész nap szakadni az eső,és az otthoni "kedves barátok" lelkesen mesélik,hogy milyen meleg van,és strandra járnak stb...(itt még strand sincs) Ráadásul alig 1 órányira lakom a tengertől,de ez sem vigasztal,hisz soha nincs olyan meleg,hogy élvezd a tenger előnyeit...
2009. júl. 10. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ugyan így vagyok ezzel a kérdéssel, mint Te kedves kérdező.

Vacilálok már majdnem egy éve, és nem tudom mi tévő legyek.

Itthon, nem hiszem, hogy vinném bármire is, nincs 250-300 ezer forintom tanfolyamra, hogy esetleg valami olyat dolgozhassak, amit nem gyűlölök, mert eddig csak ebben volt részem, sehol nem éreztem jól magam.

De ki tudja mi lenne kint?

Lehet, hogy ez csak egy menekülési útvonal?

De ha ott sem fogom jobban érezni magam?

Ráadásul nekem nincs is segítségem, egyetlen leányzó csupán, persze neki is nagyon örülök, hogy egyáltalán számíthatok rá, de az összes család, barát, mindenki itthon van.

Nem tudom mi tévő legyek... :'((

2009. júl. 10. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ma délelőtt szólt az egyik ügynökség, ahol voltam hétfőn interjún, hogy júl. 25-én mehetek Skóciába szobalánynak.

már át is küldték a szerződés mail-ben, hétfőn bemegyek aláírni, aztán nekivágok nehéz szívvel.

2009. júl. 10. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, a tesóm már évek óta Angliában él, technikus egy gyárban, hát, nem habostorta, de még mindig jobban tud félretenni, mint itthon.
2009. júl. 10. 17:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! igen az idő ritkán jó, de ez legyen a legkevesebb:)

17:25ös

Hát igen egy cipőben járunk, ugy érzem kint jobb lenne tudom,hogy ott sincs kolbászból a kerítés,viszont ott egy átlag munkát végző ember jobban megél, mint itt.Az én szüleim is itt élnek Magyarországon és tényleg rossz lenne itt hagyni őket, de ha rendesen dolgoznék akkor havonta,2 havonta haza tudnék járni hozzájuk. Elegem van az itteni életből, fizetésből. kb fél év múlva tudnék kimenni,mert még kell egy kis pénzt félre tennem,hogy legyen valami nálam, ha megérkezem.A rokonok nagyon rendesek és tényleg számíthatok rájuk,viszont nem akarok a nyakukba akaszkodni.ha valaki felvenné velem a kapcsolatot írjon nyugodtan.

2009. júl. 10. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!