Kétségbe vagyok esve. Aki járt így kérem segítsen?
2017.02.21-én voltam orvosnál és akkor ezt írta a leletemre:
UH:Széles endometrium, 4 mm gs sejthető
DG: korai grav ?
Csináltam tegnap terhességi tesztet hogy majd emléke el rakjuk a baba könyvbe az első ultrahangos képpel és tök negatív lett. Lehetséges ez ?
Akkor még annyit had kérdezzek tőletek hogy az ultrahangos képen mi látszik ?
Azt el felejtettem írni hogy 3 hét múlva kell vissza mennem mert akkor már lesz szívhang.
Igazabol nekem fura a kep, mert a szikholyag/petezsak a fekete folt kene legyena Baba felirattol jobbra....nekem mindharom alkalommal az volt, es a kovetkezo alkalommal abban latszodna az embrio. Amit te bekarikaztal az max felritkulas (de azt sosem lattam meg uh-n).
A tuneteket hagyd, a noi agy sajnos kepes erre, aki nagyon babat akar, hanyast is produkalhat mert igy mukodunk...az agyunk ilyen erzetet tovabbit a szervezetnek mert terhesek akarunk lenni (tudom mirol beszelek, tapasztalat)
No de: meg barmi lehet. Meg siman lehet ott embrio! Korai terhesseg eseten valoban ezt irjak a papirra.
Ha gondolod, csinaltatsz hcg vervetelt ket nap is es ha emelkedik, ott a baba.
Het hetes lennel.
Milyen tesztet csinaltal?
Én a helyedben elmennék magán laborba és csináltatnék egy HCG vérvételt. Így nem kellene találgatni.
Remélem jó vége lesz! Drukkolok!
Ha PCO-s vagy és össze-vissza jön meg, akkor még az is lehet, hogy nem olyan régen fogant és azért negatív a teszted. Persze nem akarlak áltatni, de saját tapasztalatból simán lehet. Az ultrahangon azt én is felritkulásnak mondanám, de még nem petezsák.
Nekem mindig pontosan jött meg, de novemberben nem jött meg, de a tesztjeim negatívak voltak. Bő egy hét késés után lett nagyon halvány pozitív. Picit véreztem, bementem az ügyeletre. Nekem ennyit sem láttak uh-on, de kértek vérből Béta HCG-t, ami alacsony lett, de mondta az orvoshoz ebből bármi lehet. Pár nap múlva emelkedett a HCG, de még mindig nem láttak semmit az uh-on. 3 nap múlva már volt petezsák. Azóta minden rendben. Két héttel kisebb a méretei alapján. Már 17 hetes kismama vagyok a méretei alapján, amúgy már 19 lenne.. Azért ne éld bele magad, de ne is kenődj el. Ebből tényleg bármi lehet még!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek hogy időt szánt rám és válaszolt. 14-én kiderül minden mert akkor kell vissza mennem. Majd jelentkezem az eredménnyel.
Sziasztok és további szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!