Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis, hogy aggodom?

Normalis, hogy aggodom?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 8 hetes terhes vagyok, a parom mostanaban nagyon idegesit. Az is hogy velem alszik mert legszomjam van hogy a kozelben van es ugy erzem h lehanyom mert emelygek folyamatosan. Neha ki is dobtam a taccsot mert rosszul vagyok. A masik h veletlen a baba, es nekem van biztos munkam bar nem keresek sokat, a parom lehet 2 honap mulva munkanelkuli lesz. Ezzel stresszel engem hogy o most nem ebben az allapotban szerette volna a babat stb stb es h bizonytalan a helyzet es hogy nem tudja mi lesz es ezen engem halalra paraztat megbenit a felelem. Mar azon gondolkodtam h el kene vetetnem a babat. De azon is ha pl nem lennek terhes akkor is kellene munkat keresnie hiszem el kell magat is tartania mint eddig. Szoval ahelyett h biztatna meg jobban elbizonytalanit en meg nem tudom mit tegyek. Egyebkent terhesseg elott jo volt a kapcsolatunk, most meg mar viszolygok neha tole. Miert van ez? Elmulik? Mas is volt igy?
2017. febr. 26. 16:45
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én azt mondanám el a férjednek (sőt, én üzenem neki), hogy olyat már láttam, hogy valaki totál el volt szánva az abortuszra, abszolút nem akarta a babát, és utólag azt állította, hogy jó döntés volt és nem bánta meg (hogy később mi lett, azt nem tudjuk).

Aki viszont vívódik, tépelődik, mert szíve szerint megtartaná a babá(ka)t, és valamilyen kényszerítő okból megy abortuszra, az mindig nagyon ki szokott készülni tőle, és sajnos leggyakrabban nem csak rövidtávon. Olyat is ismerek, aki teljesen beleőrült. Mi lenne egy ilyen helyzetben a családotokkal, a meglévő gyerekeitekkel?

Nagyon szurkolok, hogy megerősödjön a párod is lelkileg! Amúgy ő csak az anyagiak miatt nem akarja a babákat?

2017. márc. 9. 22:54
 42/46 anonim ***** válasza:
mi a helyzet, kérdező? van valami fejlemény?
2017. márc. 15. 22:21
 43/46 A kérdező kommentje:
Sziasztok, van fejlemeny, meghozza az, hogy maradnak:) ugyhogy most mar arra koncentralok, hogy minden rendben legyen veluk, szepen novekszenek, es meg mindig ketten vannak;) 10 hetes vagyok.
2017. márc. 16. 08:04
 44/46 anonim ***** válasza:
Jaj Istenkém, hát akkor gratulálok! Nagyon szorítottam értetek! Boldog babavárást és jó egészséget!
2017. márc. 16. 09:00
 45/46 anonim ***** válasza:

jaj, de örülök! Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a jóhírt! :)))

Nagyon drukkoltam Nektek! Remélem, a párod is melléd áll végre és békében, szeretetben készülhettek a picik érkezésére. Jó egészséget, sok erőt kívánok Nektek!

2017. márc. 16. 13:04
 46/46 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!:)
2017. márc. 21. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!