Normalis, hogy aggodom?
Kedves Kérdező!
Én azt mondanám el a férjednek (sőt, én üzenem neki), hogy olyat már láttam, hogy valaki totál el volt szánva az abortuszra, abszolút nem akarta a babát, és utólag azt állította, hogy jó döntés volt és nem bánta meg (hogy később mi lett, azt nem tudjuk).
Aki viszont vívódik, tépelődik, mert szíve szerint megtartaná a babá(ka)t, és valamilyen kényszerítő okból megy abortuszra, az mindig nagyon ki szokott készülni tőle, és sajnos leggyakrabban nem csak rövidtávon. Olyat is ismerek, aki teljesen beleőrült. Mi lenne egy ilyen helyzetben a családotokkal, a meglévő gyerekeitekkel?
Nagyon szurkolok, hogy megerősödjön a párod is lelkileg! Amúgy ő csak az anyagiak miatt nem akarja a babákat?
jaj, de örülök! Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a jóhírt! :)))
Nagyon drukkoltam Nektek! Remélem, a párod is melléd áll végre és békében, szeretetben készülhettek a picik érkezésére. Jó egészséget, sok erőt kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!