31. terhességi hetemet töltöttem a héten. Ma voltam UH-n, ami szerint a lepény 2-es fokban érett. A dokim szerint ez normális, de én aggódom. Kinek mikor érte el ezt a fokot a lepény és végül mikor szült?
Figyelt kérdés
A baba egyébként szépen fejlődik, súlya alapján 32 hetesnek felel meg, és minden más értéke is rendben van, az áramlás is jó.2016. nov. 25. 13:34
1/4 anonim válasza:
A szülés 3-as, 4-es fokban érett lepénnyel szokott indulni (ha nincs más kiváltó ok természetesen), lehet hogy megszülsz a 38-on, de nem hinném hogy az gond lenne.
Én most itt csücsülök 40+2-n, a 37 hetes UH-n még csak 1-es fokban volt érett, hát ez sem annyira jó most. :)
2/4 anonim válasza:
Nekem is ennyi volt 32 hetesen, ez ilyenkor normalis. 39 hetesen szultem 4 kg-os babat, szoval jol taplalta ot a lepeny szerintem.
Ne aggodj!
3/4 anonim válasza:
Na nekem az volt a papíromon h I-II fok. Megkérdeztem de azt mondtak semmi gaz, most a 36 hetesen II-III fok volt mégis együtt vagyunk meg Uh Sztem nem kell aggódni! Teljesen jónak tűnik főleg ha a baba rendesen fejlődik!
Üdv
38hkm
4/4 anonim válasza:
Nekem most a 37. héten lett 1-es érettségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!