27 hetesen pici a babám? Hc:239, ac:212, fl:49 nektek mekkora volt a babátok? Lepény II. fokban érett. Aggodom ez normális? Nektek ilyen korban milyen érettségü a placenta?
Neked mekkora volt a babád méretei?
nekem a has körfogat mindig kisebb 1-2 héttel
BPD: 78.50 mm
HC: 285.20 mm
AC: 266.80 mm
FL: 60.20 mm
HL: 53.80 mm
Nekem nem tűnik nem normálisnak egyik méreted sem, szerintem ne aggódj. A lepény kicsit engem is aggaszt, de nem szóltak, biztos nincs gond, csak kihúzzuk vele a végéig, azért annyira nem aggódom mert láttam hogy kis húsgolyó a babám, nem hiszem hogy éhezne:)
Kislány lesz vagy kisfiú? Állítólag nem mindegy, mert a lányoknál a BPD és a FL kisebb szokott lenni.
Nekem kerek 27 hetesen BPD 65mm, OFD: 82mm, AC: 218mm, FL:49mm
Súlya 926 gramm volt.
Nekem akkor azt mondták rá, hogy 26+1-nek felel meg (elejétől kisebb volt egy kicsit a koránál), és hogy teljesen rendben vannak a méretei. Placenta akkor még 0 fokban volt érett, most nem tudom, hogy állunk (34 hetes vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!