Normalis, hogy aggodom?
Szerintem meg lehetne próbálni felébresztni benne az apai ösztönöket. Nézzetek meg egy filmet a babák méhen belüli fejlődéséről. tudok is ajánlani egyet, amikor én voltam terhes, sírtam is rajta, annyira csodálatos és megható.ha ez nem szólítja meg, akkor semmi
Kedves Kérdező!
Tarts ki a szíved vágya mellett!
Adjon Isten bölcsességet neked, hogy úgy tudd megbeszélni ezt a pároddal, hogy Ő is el tudja képzelni a gyermekkel kiegészült családot! Ez az élet körforgása. Ki tilthatja meg az esőnek, hogy essen? Majd elpárolog a víz és felhővé válik, majd újra leesik az eső. Az ember születik, felnő, gyereke lesz, megöregszik, meghal. Ez van.
Most gyereketek lesz.
Ez nagy kihívás mindkettőtöknek, de ha jó a kapcsolatotok akkor meg fogjátok oldani közösen. Hívd elő belőle a férfit akire te felnézel, akit képesnek ítélsz arra, hogy megbirkózzon ezzel a problémával a családja érdekében. Ezzel már most belelátod az Apát akivé válnia kell. Minden el fog rendeződni. Ne aggódj! Örülj! Babáid lesznek. Ez egy csoda, egy nő és egy férfi életében.
Maradj erős, legyél szeretettel teli,jó társa párodnak(lehetőleg felesége), legyél szerető anyukája gyermekeidnek!
Szeretettel 1Léna
Kedves Kérdező!
A GYED is dupla!
Bruttó 183 ezer Ft-ig fizetnek duplán a gyedre. ;)
Tudom, mert könyvelő vagyok
PLusz még a két családi az 26 600 Ft, plusz a családi adókedvezmény, amit akár a párod is igénybe vehet: 25 000 Ft.
Tehát összesen havonta megvan a 200 000 Ft. Az már elég búven, hidd el ;)
A pelenka havonta kb. 2x8000, ha a legmárkásabbat veszed, pl. libero-t.
Ha szoptatni tudod őket, az ingyen van, ha tápszeresek, az 5 ezer ft havonta.
Szóval a költségeid kb 20-30 000 Ft mind a két gyerekre, a bevétel meg 200 ezer.
szóval lesz pénz bőven mindkettőre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!