30 hetes vagyok és ma derült ki uh-on, hogy a pici fiam bizony jelenleg a fenekét mutatja a világnak. Vannak olyan praktikák, amelyekkel rá tudom venni, hogy megforduljon?
"Akarsz róla beszélni.....:D"
Ne aggódj még megfordulhat, az első kisfiam a 35 héten fordult meg fejvégű fekvésbe. Csak lazíts.
Szép szülést kívánok neked!!!
Vizualizáslás:nyugodt helyen pihenve elképzeled,hogy megfordul.Naponta több alkalommal.
4 kéz-láb állva előre csúsztatod a tenyered a padlón,amíg a karodat teljesen ki nem nyújtod és így maradsz 1 darabig.Ezt gyakran csinálva ráveheted a helyzetváltoztatásra.
Hát én a 29.hét óta próbálkozom a négykézláb állással, naponta többször amikor tehetem meg ameddig bírom, de hétfőn már 35 hetesek leszünk és eddig nem volt eredménye a dolognak, a popsija még lefelé van..
A héten voltam a dokinál azt mondta akkor hagyjam, ha megakar fordulni meg fog, ha nem akkor meg fejre is állhatok akkor se fog.:)
De azért bíztatott hogy az utolsó pillanatba is megfordulhat tehát reménykedjek még, meg barátkozzak a császár gondolatával.
Neked sok sikert azért!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!