Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes vagyok és ma derült...

30 hetes vagyok és ma derült ki uh-on, hogy a pici fiam bizony jelenleg a fenekét mutatja a világnak. Vannak olyan praktikák, amelyekkel rá tudom venni, hogy megforduljon?

Figyelt kérdés
A dokim azt mondta, hogy beszéljem meg a gyerekkel... :)
2008. okt. 9. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Akarsz róla beszélni.....:D"

Ne aggódj még megfordulhat, az első kisfiam a 35 héten fordult meg fejvégű fekvésbe. Csak lazíts.

Szép szülést kívánok neked!!!

2008. okt. 9. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Vizualizáslás:nyugodt helyen pihenve elképzeled,hogy megfordul.Naponta több alkalommal.

4 kéz-láb állva előre csúsztatod a tenyered a padlón,amíg a karodat teljesen ki nem nyújtod és így maradsz 1 darabig.Ezt gyakran csinálva ráveheted a helyzetváltoztatásra.

2008. okt. 9. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a 29.hét óta próbálkozom a négykézláb állással, naponta többször amikor tehetem meg ameddig bírom, de hétfőn már 35 hetesek leszünk és eddig nem volt eredménye a dolognak, a popsija még lefelé van..

A héten voltam a dokinál azt mondta akkor hagyjam, ha megakar fordulni meg fog, ha nem akkor meg fejre is állhatok akkor se fog.:)

De azért bíztatott hogy az utolsó pillanatba is megfordulhat tehát reménykedjek még, meg barátkozzak a császár gondolatával.

Neked sok sikert azért!:)

2008. okt. 10. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!