27 hetes vagyok es a babam meg mindig "ül" a pocimban. A doki azt mondta, hogy mar csak 1 honapja van hogy megforduljon. Tudtok v. mit ajanlani (gyakorlatok, torna stb. ) hogy tenyleg be/leforduljon?
Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 18:36
1/5 anonim válasza:
Szia, szerintem csak paráztatnak, nekem a 30 dik héten farfekvéses volt , a 36 dikon meg már fejvégű, addig még neked simán befog fordulni, De a héten voltam bent a korházban a nővéremnél, és a szobatársát megakarták császározni mert neki is keresztben volt, és előző nap valahogy megfordult, aztán megindították neki, hogy mégis természetes módon szüljön, és a végén fájásgyengeség miatt mégis megkellett császározni. boldog babavárást:)))
2/5 anonim válasza:
szia nekem a 34 . héten fordult be
3/5 anonim válasza:
30 hetes vagyok, még mindig medencevégű a pindurkám fekvése. Múlt héten a dokim azt mondta, hogy naponta2-3x 10 percet álljak négykézláb, attól a babák nagy %-a átfordul fejvégűbe.
Remélem tudtam segíteni.
4/5 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza van. Álljál négykézláb amikor ébren vagy naponta többször 10 perceket, állítólag beválik. De az se gond, ha faros, ha jó az orvosod, faros babát is meg lehet természetes módon szülni...
5/5 anonim válasza:
Nekem is a 34. héten fordult meg, szóval nyugi, van még időd bőven!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!