Ha a 36. héten medencevégű fekvésű a magzat, akkor még van esély arra, hogy megforduljon?
A G III:
Méhlepény érettsége:
0: sima magzati felszín, homogén szerkezet
1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez
2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak
3: érett lepény, fészkes mészlerakódások
Már elég érett a méhlepényed!
Amúgy van esély persze, hogy még megfordul! Anyósomnak pl a kisebbik fia meg a szülőágyon jött rá, hogy meg kellene fordulni, mert farosan nem lesz jó! :)
Esély állítólag mindig van rá, de szerintem nem sok. Én 8 hónapja szültem, végig reménykedtem hogy befordul, tornáztam hátha... de végül császár lett, a doki mondta hogy nem kockáztat semmit. (régen állítólag benyúltak az egyik kézzel a hüvelybe a másikkal meg nyomták a hasat/babát és próbálták befordítani a szülőcsatornába.) Egyébként a medencefekvés nem egyenlő a farfekvéssel! Nekem pl.teljesen keresztbe volt a babám, a feje mindig kidudorodott a jobb oldalamon. Állítólag így tapadt meg és így volt helye növekedni.
Bárhogy is alakul, a lényeg hogy a baba egészsége legyen a legfontosabb!!! Ha császár lesz belőle ne bánd, a pici mindent megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!