Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenféle tippet kipróbáltam,...

Mindenféle tippet kipróbáltam, hogy megforduljon a babám, de semmi. Belefér az óvatos motorozás?

Figyelt kérdés
A sétát is azért ajánlják, mert a mozgás+gravitáció hatására elvileg megfordul a baba. De persze ez sem jött be. Talán ha kicsit intenzívebb a mozgás, pl. ha motorozunk a párommal. Nagyon jól és óvatosan vezet, sose féltem/félek mögötte, és a motor is megbízható. Szerintetek?
2008. szept. 20. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Először talán ezt próbáld ki, nálam bejött. Térdelj le négykéz lábra, a könyöködre támaszkodj. A lényeg hogy a feneked magasabban legyen mint a vállad és maradj így legalább fél órát, lehet ismételni ha elsőre nem sikerül, és még is csak biztonságosabb mint a motorozás. Hányadik hétben vagy?
2008. szept. 20. 11:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt is kipróbáltam, minden nap többször csinálom. 33 hetes vagyok, de a baba méretei szerint 34,5 hetes. 27 hetesen visszafordult popóval lefelé, és azóta makacsul ugyanúgy van. Hatalmasakat rúg, nagyon aktív, de esze ágában sincs lefordulni. Félek, hogy így marad, mert szeretnék természetes úton szülni. Az első szülésem nagyon rossz élmény volt, jó lenne, ha most szép lenne, komplikációktól mentes.
2008. szept. 20. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is így voltam mint te.És képzeld el az utolsó előtti nap mikorra ki voltam írva akkor fordult le.El voltam én is keseredve, meg aggódtam és látod.Meg azt is mondják mikor lefordul azt érezni, de én nem éreztem semmit,és mégis.Ne aggódj még változhat!
2008. szept. 20. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább valami mást találj ki, hogy megforduljon a babód. Én nem motoroznék a helyedben, akármilyen óvatos a párod, és akármilyen jó a motor. 8 hetes terhes voltam, mikor meghalt a bátyám motorbalesetben :( Vigyázz magadra, a babádra, a párodra és vigyázz a motorozással!!! Minden jót, üdv 28 hetes kismami
2008. szept. 20. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
En nem motoroznek a helyedben. Sajnos az keves, hogy a parod jol es ovatosan vezet, balesetet sajnos mas jarmu vezetoje is okozhat. Es mint tudjuk, az esetek 95%-ban nem a vetkes serul meg...
2008. szept. 20. 14:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem közútra gondoltam, hanem a házunk mögött van egy nem göröngyös földút, ahol nem jár senki.
2008. szept. 20. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én épp a napokban olvastam egy könyvet, ami azt írta, hogy azoknál az anyukáknál, akiknek nem az első szülésük lesz, a babák gyakran nem fordulnak meg hamar, és az is előfordul, hogy csak a szülés megindulása előtt néhány órával (!!!) fordulnak meg!

Szerintem, ne kockáztass a motorral, bízd a természtere, és az ő természetére, max anyai kéréssel fordulj hozzá! :)

2008. szept. 21. 22:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Remélem, igazad van, és a könyvnek is. Mindenkinek köszönöm a választ! :)
2008. szept. 22. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!