Akinek végig faros volt a babája, hanyadik héten fordult be? 30 hetes vagyok és még faros! Mennyi az esély, hogy megforduljon?
Enyém végig faros volt, és nem is fordult be. Nem is erőltettem, nem próbáltam különböző gyakorlatokkal fordítani, nehogy magára tekerje a zsinórt. Amúgy van olyan is, hogy szülés közben fordul meg egy baba, úgyhogy reménykedni végig lehet.:)
Boldog babavárást, és könnyű szülést!
33 hetes vagyok, nekem végig faros volt, ha orvoshoz mentem és megnéztük akkor fura mód mindíg megfordult :)
most már nem tud visszafordulni, úgyhogy fejes. de nekem a 30hét környékén maradt véglegesen, mert már nem volt helye :)
17:04 vagyok, nekem mondták azt is h nem kella ggódni mert az orvos meg tudja fordítani a szülés előtt, és egyeltalán nem is érezni h megfordítja... anyósomnál volt ilyen, ő a forrás.
szóval ne aggódj :)
Szia!
Nekem a kb.30.héttől végig faros volt és nem is fordult meg a kisfiam.
Sokan ajánlották hogy orvosi segítséggel és különböző praktikákkal próbáljam megfordítani de szerencsére volt annyi eszem hogy nem tettem semmit mert a szülésnél(császár)kiderült hogy nagyon-nagyon rövid volt neki a köldökzsinór és ha akart volna sem tudott volna megfordulni!
Szegénykém ráadásul bevolt szorulva a bordáimhoz.
Szóval ezzel azt akarom mondani hogy oka van annak hogy nem fordult meg!
Ne aggódj ezen,a lényeg hogy egészséges legyen ő is és te is!
1 hónapos fiúka anyukája!
Hat, meg eleg sok eselyed van, hogy megfordul. Alegtobb babanak megvan a kedvenc pozicioja, de a 32. hetig meg siman forohatnak, meg azutan is befordulhatnak.
Az elso fiammal a 29-32. het kozott minden heten voltunk uh-n es egyszer fevegu volt, egyszer faros, szoval forgott. A 35. hettol volt vegig faros. Es nem volt pici, 4 kgmal szuletett, megis megoldotta a forgolodast. A 2. babam 35 hetesen meg szinten visszafordult farosba, a fraszt hozta ram, de egy het mulva mar fejvegu volt es az is maradt.
A sogornom is sokat izgult, az o lanya csak 37. het elejen fordult fejvegure es o is nagy baba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!