Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek végig faros volt a...

Akinek végig faros volt a babája, hanyadik héten fordult be? 30 hetes vagyok és még faros! Mennyi az esély, hogy megforduljon?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 16:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az én fiam a 33.héten fordult meg.
2010. máj. 9. 07:56
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Énszerintem, ha ennyire félsz, menj el egy kardiológushoz, aki adhat neked igazolást arról, hogy mindenképpen császározzanak.Van aki a szeme miatt nem szülhet természetesen, őneki is kiállítja a szemész ezt az igazolást.Meg fogja érteni mindenki, és a dokik sem fognak rajta vacilálni.Sok szerencsét.35 hetes pocakos
2010. máj. 13. 15:35
 13/18 anonim ***** válasza:
jaj ne akarjatok császárt! Ha most császár, a többi is az kell (ajánlott) hogy legyen. Veszélyes lehet egy császáros szülés után a természetes. És ha első baba, gondoljatok bele, hogy bár nők vagytok, soha nem tudjátok meg, milyen megszülni a babátokat. Én nagyon készültem a szülésre, vártam már, tudtam, hogy fájni fog, de akartam tudni, milyen megszülni a babát. Aztán végül sürgősségi császáros lettem, egyedül a műtőben, se párom, se senki, és kb 10perc alatt kivették belőlem a babát, mint egy hátizsákból... Nekem nagy fájdalom volt.... de nem fizikai, ez annál sokkal rosszabb... tudom, hogy nem a kérdéshez kapcsolódik, amit írtam, csak meglepett, hogy ennyien császárra vágynak... 6hetes tündérke anyukája
2010. máj. 13. 15:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Én nem vágyok császárra,félre értés ne essék!!!!Csak nem akarom,betegen leélni az életem!Nekem nem lesz több babám,ez az első és többet nem fogunk vállalni!Annyi a probléma,hogy a belgyógyász is kell javasolja a progis császárt!A nőgyógyim nagyon ,amellett van!Viszont a belgyógyászom 3 gyerekes anyuka és Ő természetes szülés párti!
2010. máj. 13. 16:00
 15/18 anonim ***** válasza:
nekem keresztben feküdt és 1-2 héttel szülés előtt befordult!
2010. máj. 13. 21:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Bár én még csak 23 hetes vagyok s mindig faros volt. Én is valahogy jobban örülnék a császárnak mert nekem is ugyanaz a gondom mint neked. Annyi különbséggel hogy túlműkődik a pajzsmirigyem szóval nekem ez miatt magas a vérnyomásom hiába szedek rá gyógyszert. Már attól fel megy ha házimunkát csinálok, képzelem mi lesz szülésnél.

Bár én úgy tudom hogy ha valakinek magas a vérnyomása, akkor hiába fejvégű irány a műtő.

2010. máj. 14. 09:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Szia Utolsó!Nekem is pajzsmirgyproblémám van!Alúlműködés!5 éve Euthyroxot szedek 62.5mg-ot!Jelenleg jók az értékek!A szivemre Betalockot szedek,mert a pajzsmirigy miatt tachikardiám van!És a vérnyomásom napi 4 szem Dopegyttel 140-150 között van!És sanjos nem jól tudod,mert még ennyi probléma sem elég a progis császárhoz!!!:(((Én pont ezért vagyok besz@rva:(((!Így egyszerübb lenne ha maradna a fenekén ülve a kisasszony:)))!Mert akkor tuti a császár!
2010. máj. 14. 09:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem mond a dokidnak, hogy aggodsz! S ha még így se én a helyedben elmennék egy másikhoz, ne játsz a szíveddel! Nem éri meg. Én is elmentem egy másikhoz mivel nekem az első 4 hónapban erős tachikardiám volt s hiába mondtam hogy pajzsmirigyes vagyok, nem csinált semmit. Mire kiderült eltelt a terhességemből 5 hónap, gondolhtod hogy be voltam szarva hogy mi van a babámmal hogy nem működött normálisan, s így ott hagytam s elmentem egy másikhoz. Én még a magas vérnyomásomra se kaptam gyógyszert mondván a Propycil beállítja s nem lesz tőle magas , se tachikardiám. Hát mérséklődött de nem az igazi.

Kitartást! S bizakodj!

A 23 hetes km

2010. máj. 14. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!