32. hétben vagyunk egyenlöre faros a babánk. Megfordulhat még? Vagy van rá valami módszer, hogy megforduljon?
Van egy eleg vicces praktika, minden ebren toltott orabol 15 percet konyok-terd tartasban kell lenni :D
Itt a cikk:
Végül is teljesen mindegy,hogy hogy fekszik csak egészséges legyen amugy is a császárnak is vannak előnyei.Bár én szeretném megszülni normálossan :D
Jó babavárást mindenkinek
Jah amugy itt egy módszer most halottam párnát kell tenni a popsink alá és várni a helyhiány miatt meg fog fordulni.:D
Szia!
A védőnőm mesélte, h az egyik kismamájának sem akart befordulni a picúr,és házi praktikára hallgatva négykézláb felmosta a lakást.:D Nem tudom ennek hatására-e, de a kicsi megfordult, úgyhogy az akció sikeres volt!
Végül is ártani nem fogsz vele, ha bírod.De még bőven van ideje forogni.Én is 32 hetes vagyok, nekem is faros.:)De én még nem mosok föl négykézláb..
Üdv és szép napokat!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!