Terhesen, betegen munka, vagy táppénz?
Náthás vagyok, egy hetet itthon voltam táppénzen. Csütörtökön úgy tűnt, hogy javulok, de most ismét hőemelkedésem van. Az orvos biztos kiírna még egy hétre, de lelkifurdalásom is van, hiszen szabival együtt már egy hónapja nem voltam munkában. Előtte sokszor elkértem magam munkából túlóra levonással vizsgálatokra (volt pár túlórám, amiket nem kifezettetni akartam, hanem szükség esetén lecsúsztatni). Most már kezdem úgy érezni, hogy nagyon problémás vagyok. Folyton valami vizsgálat, vagy védőnőhöz kell menni, fogorvoshoz, stb (mindenféle intéznivaló és terhességgel kapcsolatos vizsgálat). Nem akarom, hogy szúrjam anfőnök szemét. És akkor most megint ez a betegség... ti mit tennétek? Maradnátok táppénzen, amíg meg nem gyógyultok, vagy mennétek inkábbb dolgozni?
Plusz kérdés: ti mennyit hiányoztok a baba miatt melóból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!