Tehetek valamit azért, h. ez a baba megmaradjon?
Nem vagyok orvos,de vetélés után utrogestan-t szoktak írni az orvosok.Érdeklődj utána,szerintem az utro segíthet.(Én lombikos vagyok és nekem ezzel segítettek rá.)
37 hetes km
Azért, mert egyszer már elvetéltél, még egyáltalán nem biztos, hogy most is gond lesz! Igazából az orvos tud majd neked "okosakat" mondani, de addig is pihenj minél többet, szerintem szedj Magne B6-ot, és ami a legfontosabb: ne aggódj, hanem gondolkodj pozitívan!!!
Sok sikert!
Na mi pont így jártunk, elvetéltem a kistesóval. Épp ezért mikor újra terhes lettem (az én dokim nem híve az Utrogestannak meg ilyen megtartó gyógyszereknek merthogy szerinte ami menni akar hagy menjen...) elmentem az sztk-ba és ott minden gond nélkül felírták a gyógyszert. Szedtem és semmi baj nem lett ezúttal, azóta van egy gyönyörű egészséges 3 hós lányom a kisfiam mellé:))
A dokimról egyébként ezt a véleményét nem tudtam korábban, mivel ugye semmi baj se volt az első terhességem során.
De orvost váltottam a második bébit már nem nála szültem.
Igen, sajnos lehet jogos. A babák 50%-a a progeszteronhiány miatt megy el az első 8 hétben! Már sosem fogod megtudni, hogy az előző miért ment el, de a doki biztos, ami biztos alapon fel tudja írni neked a plussz progit, általában hüvelykúp formájában. 1 vetélés után ezt bármelyik normális doki megcsinálja. Úgyhogy én a helyedben elballagnék egy másik dokihoz, vagy simán az sztk-ba, és ott felíratnám a kúpot.
Emellé érdemes magnéziumot szedni, és az első 16 hétben hanyagolni a szex bármilyen formáját.
És a lehető legtöbbet pihenni, és a lehető legkevesebbet emelni.
Na, ekkor már elmondhatod, hogy mindent megtetteél, ami tőled telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!