A folsav és az elevit segit abban hogy megmaradjon a baba?
Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok,ezért is aggódom,olyan sok rosszat lehet hallani.kb 2 hónapja kezdtem el szedni az elevitet és a folsavat,tehát mielőtt teherbe estem.Ezek a vitaminok esetleg abban is segitenek,hogy velem maradjon a baba?2009. szept. 15. 20:34
1/9 anonim válasza:
Igen. És hogy egészséges legyen! ha egészséges, akkor meg is marad. Nem szabad rosszra gondolni, minden kismama aggódik, de el kell hessegetni a rossz gondolatot.Ott a védőangyalkád melletted, és vigyáz rád! Minden rendben lesz. A jó híreket figyeld! A rosszat ne hallgasd meg! Ebben az állapotban!
2/9 anonim válasza:
Nagyon szépen leírta az első válaszoló!!!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,tudom hogy csak pozitivan kell gondolkodni,de most kicsit rámtört az aggódás,de tényleg nagyon szépen leirtad,és én is igy gondolom hogy Ő a mi kis Angyalkánk,és nem történhet semmi baj:-)
2009. szept. 15. 21:03
4/9 anonim válasza:
Az én orvosom az E vitamint javasolta, hogy segítsen megtartani a terhességet. Javítja a vérellátást, de igazából nem tudják, miért segít, inkább tapasztalat igazolja. Napi 1-et szedtem. És a hajadnak, meg a bőrödnek is jót tesz.:)
5/9 A kérdező kommentje:
Csak simán E vitamin,vagy van valami más neve is?
2009. szept. 15. 21:27
6/9 anonim válasza:
Így van, így kérd a gyógyszertárba, úgy emlékszem hogy az óriás kiszerelésűt vettem 1500 Ft. körül.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,holnap megnézem.
2009. szept. 15. 22:05
8/9 anonim válasza:
Elevit mellé már szerintem nem kell más vitamint szedni, folsavat még esetleg lehet, de sdzerintem azt is kérdezd meg a dokidtól. Jóból is megárt a sok.Az elevitben van minden ami kell, esetleg magnéziumot szoktak még mellé szedni, de azt is csak ha indokolt.
9/9 anonim válasza:
E vitamint nyugodtan lehet szedni az Elevit mellé, mert nem lehet túladagolni, ugyan úgy , mint a magnéziumot és a C vitamint sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!