Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudok tenni, hogy biztos...

Mit tudok tenni, hogy biztos megmaradjon most a baba?

Figyelt kérdés
májusban volt egy spontán vetélésem. ma derült ki, hogy terhes vagyok. kapok duphastont, de tudok még valamit tenni, hogy most megmaradjon...
2009. aug. 5. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ami a legnehezebb NO STRESSZ, és sok-sok-sok pihenés. Nem tudom megoldható-e hogy ne dolgozz például. Semmi cipelés max. 1-2 kg.
2009. aug. 5. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Különösen semmit, vigyázz magadra!Nekem is volt kettő, most nemsoká szülök.Szedd a gyógyszert, én is azt szedtem a 20. hétig.Egyél egészségesen, ne dohányozz, de gondolom így teszel.

Amúgy én azt vallom így a történtek után, hogy a természet ellen nem lehet mit tenni, hidd el.Ha a baba életképes, akkor megmarad, ha pedig nem akkor bármit is tehetsz.Ez így nagyon keményen hangzik, de sajnos ez az igazság.

Sok sikert, és bízz hogy minden ok lesz.

36 hetes km.

2009. aug. 5. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha tudsz,feküdj minél többet!Pihenj!

Mást sajnos ne tudsz tenni.

2009. aug. 5. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
a legtöb bamittehetsz ne midegeskedsz nem gondolszarra hogy jajj csa kmegmaradjon amennyit csa ktudsz feküdj le és pihenj vigyázz sokat ne űlj feküdj csak el. ésa lábaid polcold fel.sok sikert
2009. aug. 5. 16:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm!!
2009. aug. 6. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!